Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Результативна кубкова перестрілка на "Автомобілісті" (ФОТО)
20:38
Результативна кубкова перестрілка на "Автомобілісті" (ФОТО)
Як і в першому матчі команди видали видовищний поєдинок і порадували вболівальників голами.

Результативна кубкова перестрілка на До матчу-відповіді у обох команд були відсутні по одному основному гравцю: у господарів диспетчер Микуляк, а у гостей – форвард Лозинець. 

Мукачівську команду приїхало підтримати з двох десятків фанатів, які гучно підтримували своїх, створивши домашню атмосферу для колоскових на стадіоні. Для Медеї ця гра була особливою, адже в цей день святкував день народження головний тренер Іван Андрійович Ковач і вони прагнули підтримати перемогою святковий настрій наставника. 

З перших хвилин господарі побігли вперед результатом чого стали два швидкі голи. Спочатку результативний удар з правого краю вдався Ролі – 1:0.

За декілька хвилин удар Соскиди знайшов руку Бобика у штрафній і арбітр призначає пенальті, який реалізував Джанда – 2:0.

Після стартової десятихвилинки Колос відійшов від стартового штурму суперника і почав розганяти свої атаки. На 10-ій хвилині Напуда скористався неузгодженістю дій захисників суперника і вийшов сам на сам, але не влучив у дальній кут. На 17-ій хвилині Роля піймав м’яч на ногу і пробив сходу з 12 метрів, шкіряний влучає у хрестовину. На 20-ій хвилині активний попереду Напуда завдає потужного пострілу з 20 метрів під перекладину, Сидоренко переводить вище рамки. За дві хвилини після затяжної атаки Колоса Михайло Ковач завершував ударом з 11 метрів, але поверх воріт. 

Мукачівці діяли сміливо, зуміли вирівняти гру і трохи згодом зуміли забити. На 24-ій хвилині навіс у штрафну завершився влучанням у руку Скрипу, тож ідентичний пенальті арбітр призначає в інші ворота. Центральний захисник Калій переграє голкіпера ударом з позначки – 2:1. 

Пройшло менше десяти хвилин і підопічні Бундаша забивають вдруге. Після серії рикошетів у карній зоні м’яч підбирає Напуда і переправляє у ворота з близької відстані – 2:2.

Після такого камбеку у матчі запахло інтригою, однак у першому таймі більше гострих моментів не було, окрім удару Стеця справа з 18 метрів, м’яч пройшов біля дальньої стійки.

У другій половині гри Медея значно краще контролювала м'яч і вже не давала так багато можливостей супернику, як у першому таймі. Колос змушений був грати виключно на контратаках.

На 49-ій хвилині Мукомела подав з правого флангу у центр штрафної, де Соскида пробив ударом через себе, Гудивок у стрибку відбиває. На 56-ій хвилині після подачі з кута поля Соскида вже пробиває головою, але трохи вище воріт. На 61-ій хвилині гості заробили штрафний у небезпечній близькості до воріт та використати головну зброю з минулого матчу їм не вдалося, Бобик пробив не точно.

На 63-ій хвилині Капустей прострілив вздовж воріт зліва, м’яч дійшов до протилежного краю штрафної, куди набіг і сходу пробив Медведєв, але влучив у поперечку. За хвилину Козуб відкотив під удар Путрашу, м’яч просвистів над ближньою дев’яткою. На 79-ій хвилині Капустей вибіг у швидку атаку два в один і пішов сам вирішувати долю епізоду, але опинившись перед воротарем не зумів його переграти у ближньому бою.

Підопічні Ковача розвивали ще декілька перспективних атак, однак з останнім пасом виникали труднощі. Та все ж нічийний рахунок став позитивним для Медеї, яка йде далі у Кубку.

Натомість іванівська команда продемонструвала хороші бійцівські та вольові якості, і не полишала надій відігратись до останніх хвилин. Варто відзначити гру юних талантів мукачівців 16-річних Русина та Напуду, які поряд з досвідченими гравцями зростають з кожним матчем. По закінченню гри колоскові отримали заслужені оплески від своїх вболівальників. 


ФК «Медея» (Оноківська ОТГ) – ФК «Колос» (Іванівці) 2:2

Голи: Роля, 2, Джанда, 5 (пен.) – Калій, 24 (пен.), Напуда, 33.

«Медея»: Владислав Сидоренко - Євген Мукомела (Богдан Зуб, 74), Едгард Русин, Мирослав Скрип, Іван Ільчук, Юрій Путраш, Едуард Дзьоба (Юліан Козуб, 54) Віталій Медведєв (Мілан Бутрик, 89), Валерій Роля (Іван Капустей, 46), Микола Джанда (Іван Ковач, 54), Руслан Соскида.
Запасні: Олександр Костик, Іван Марюхнич, Віталій Дюгов.
тренер – Іван Ковач-старший.

«Колос»: Василь Гудивок - Сергій Бобик, Михайло Калій, Віктор Савчинець, Сергій Гичка - Михайло Ковач (Мирослав Бундаш, 87) Сергій Русин, Мирослав Ільницький, Юрій Стець, Олександр Пінджоля (Олександр Меденці, 73) - Валентин Напуда.
Запасні: Юрій Нагорнюк, Сергій Клочанка, Валерій Тенгиричан
тренер – Мирослав Бундаш.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 538 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: