Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Результативна мирова у закарпатському дербі (ФОТО)
22:54
Результативна мирова у закарпатському дербі (ФОТО)
У цьому турі зимової першості зійшлися рівні за силою суперники, які грають на всеукраїнському рівні мукачівський МФА «Мункач» та ФК «Ужгород».

Результативна мирова у закарпатському дербі (ФОТО)
Тож у передчутті цікавого матчу на стадіон завітали чимало вболівальників. Практично з першої й до останньої хвилини двобою гра тривала на високих швидкостях, гравці не тримали подовгу м’яч, а одразу ж на зустрічних курсах атакували один одного.
 
Першими атаку організували ужгородці – Сергій Машталір загрожував воротам МФА з правого флангу пробив поруч із дальньою стійкою.
 
Далі ж ініціативою поступово заволоділи мукачівці, які переважно діяли через лівий фланг, де активно до атак підключався оборонець Віталій Міклош. Саме під час такого підключення Віталій протягнув м’яч по краю покотив на хід Василь Герегу, той пробиває – воротар «Ужгорода» Юрій Славік парирує, та на добиванні першим був Віталій Трачук, який вже жодних шансів для стража ужгородських воріт не залишив. Підопічні Бабяка відповіли кількома атаками, які завершилися неточними ударами, але відігратися в них шанс таки був – досвідчений Андріан Пуканич метрів з 27 зі штрафного спрямував м’яч під дальню від воротаря поперечину, кіпер МФА м’яча торкнувся і перевів його в поперечину. Тож на перерву команди йшли за переваги мукачівців.
 
Та вже через дві хвилини після відновлення гри мукачівці дозволили супернику відновити паритет. Захисник Антон Байса помилився при передачі, м’яч перехопив нападник «Ужгорода», який таким «подарунком» скористався сповна – 1:1. За кілька хвилин тренер ужгородців проводить заміну – замість автора голу він випускає досвідченого Антона Предчука і таки вгадав із вчасною заміною. На 57-й хвилині після передачі з кутового Антон опинився в потрібний момент у потрібному місті – на дальній стійці він зумів проштовхнути м’яч у сітку воріт МФА й виводить ужгородців уперед.
 
Після цього м’яча вже команда Віктора Ряшка пішла вперед відігруватися. Молодий страж воріт «Ужгорода» Калай, який змінив досвідченого Славіка працював на повну, а в одному з епізодів здійснив якісний сейв після удару зльоту Жаренка. Але після вже кутовий вдало замикає Віталій Міклош, який зрівнює рахунок у матчі – 2:2.

Кінцівка гри вже проходила за невеликої переваг МФА, досить добре увійшов в гру Михайло Фляшко, який постійно накручував оборонців і робив передачі в район одинадцятиметрової позначки, та в окремих випадках вони не знаходили завершення, а в інших – м’яч виносили оборонці та кіпер «Ужгорода». Тож 2:2 бойова нічия та вийшов якісний видовищний матч.
 
 
МФА «Мункач» (Мукачево) – ФК «Ужгород» (Ужгород) – 2:2 (1:0)
 
Голи: Трачук 22, Міклош 72 – Русин 47, Предчук 57
 
МФА: Митрушин Сергій, Поліщук Олег, Жаренко Іван, Тихненко Ігор (Апарін Олександр 46), Міклош Віталій, Курильчик Віталій, Трачук Віталій (Бекеша Ігор 74), Королевич Ігор (Байса Іван 87), Дьяков Ілля (Фляшко Михайло 75), Герег Василь, Мамич Владислав (Луців Олег 53).
Запасні: Омельчук Михайло, Забава Андрій.
Тренер: Віктор Ряшко
 
«Ужгород»: Славік Юрій (Калай Андрій 46), Дуран Володимир (Гальчак Микита 52), Пінковський Вячеслав (Котьо Станіслав 46), Дудаш Михайло, Олень Максим, Лазар Андрій (Зимомря Олександр 63), Пуканич Андріан, Ференцик Вадим (Рацин Дмитро 73), Машталір Сергій, Русин Іван (Предчук Антон 54) Селещук Вадим (Бойкул Юрій 79).
Тренер: Мирослав Бабяк.
Прес-служба МФА
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 764 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: