Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Результативна нічия лідерів у Середньому (ФОТО)
17:13
Результативна нічия лідерів у Середньому (ФОТО)
У видовищному матчі Середнє та Минай не змогли визначити сильнішого.

Результативна нічия лідерів у Середньому (ФОТО)
Перенесений матч 14-го туру носив надважливе значення для обох команд, гості могли відірватися від переслідувачів на п’ять очок, а господарі могли наздогнати севлюшців. Минай обходився без Смокоровського, Вагіна та Образцова, у середнянців на поле вийшли всі сильніші.
 
Саме підопічні Варги вже на старті створили хороший момент, коли Котьо подав справа, а Гулович на дальній стійці замикав, але трохи не влучив. Гості відповіли на 10-ій хвилині ударом Шпака з 19 метрів, Кучінка забрав. Поєдинок набирав все більших і більших обертів, атаки йшли в обидві сторони воріт. З часом Минай почав покращувати контроль м’яча та гострих моментів було вкрай мало.
 
В середині тайму господарі заробили стандарт в небезпечній близькості до штрафної. Нурієв поцілив точно під перекладину та Бабенко здійснив сейв. Гра була наповнена боротьби і в деяких моментах проявлялись емоції. На 36-ій хвилині Гегедош подав кутовий, а Корнутяк на ближній стійці переправив м’яч у сітку – 0:1.
 
На 42-ій хвилині середнянці також могли забивати після корнеру. Бако навісив, удар Нурієва прийняла на себе поперечка і м’яч вилетів у поле, Якима намагався добити ударом через себе, але у боротьбі із захисником пробив вище. До того ж зазнав важкої травми, не вдало приземлившись на плече. Його одразу ж транспортували у лікарню.
 
За хвилину до завершення основного часу Кополовець виборов біля кутового прапорця м’яч, віддав на Гегедоша, той переадресував правіше на Бецу, який повернув Кополовцю, який з семи метрів забиває другий гол своєї команди – 0:2. Кополовець підбіг святкувати гол до сектору вболівальників господарів, звідки на нього полетіли пляшки та інше сміття.
 
Та у додатковий час до першого тайму Середнє зуміло провести такий важливий гол у роздягальню. Качур прострілив з правого флангу, а Нурієв на ближній стійці у підкаті пробив повз кіпера – 1:2.
 
Очевидно, що цей гол позитивно вплинув на середнянців і навіть після перерви вони більш активно йшли вперед. Так Гулович вийшов на ударну позицію з лівого краю штрафної і потужно пробив з 12 метрів, Бабенко відбиває. На 56-ій хвилині черговий кутовий біля воріт гостей став результативним, Бако подав, а Кундрик на дальній стійці мав час, щоб підготувати удар і Сергій поцілив у ближню дев’ятку – 2:2.
 
Та рівний рахунок протримався не довго. Минайці розіграли хорошу атаку, м’яч з центру дістався на правий край, звідки Лобода навісив у карну зону, де Допілка на дальній стійці невідпорно пробиває головою – 2:3.
 
Після цього моменту асистенти попереднього голу міг сам відзначитись, та продершись до штрафної Яромиру завадили захисник завдати акцентованого удару, тож Кучінка впіймав не сильний постріл. За декілька хвилин Бако у контратаці вибігав на ворота і вже перекидав Бабенка та Кополовець ціною травми завадив Олександру завдати прицільного удару. Корнутяк виконував штрафний з 32 метрів та воротар впорався із цим ударом. Беца пробивав з правого краю метрів з 24, але біля стійки. Здавалось минайці взявши під контроль гру втримають перемогу та черговий стандарт господарів призводить до голу. Бако подав зі штрафного з лівого краю, а Кундрик у падінні пробив, Бабенко дотягнувся до м’яча, але в цьому епізоді отримав ушкодження і не зміг винести круглого з лінії - 3:3.
 
Під завершення гри підопічні Гібалюка продовжували розхитувати оборону суперника. На 83-ій хвилині Беца подав справа, а Гегедош пробив головою, але не точно. Вже на останній хвилині гри Рацин після вкидання ауту, продерся до штрафної і пробив з-під захисника, але Попович зіграв надійно.
 
Тож бойова мирова, яка судячи з перебігу подій на полі цілком влаштовує середнянців. А чисельні глядачі стали свідками чи не кращого матчу цього сезону.
 
 
Арбітр – Ярослав Козик
Асистенти – Мар’яна Сухан, Мирослав Гала
Делегат матчу – Віктор Наскалов
 
смт Середнє, глядачів 400
 
ФК «Середнє» - ФК «Минай» 3:3
 
Голи: Нурієв, 45+2, Кундрик, 58, 71 – Корнутяк, 36, Кополовець, 44, Допілка, 62.
 
Середнє: Павло Кучінка, Василь Куделко, Сергій Кундрик, Станіслав Котьо, Василь Горскій (Олексій Хоменко, 76), Олександр Бако, Дмитро Рацин, Мирон Гулович, Іван Качур (Михайло Трухан, 90), Василь Якима (Юрій Дрозд, 42), Анатолій Нурієв.
Запасні: Артем Блох, Мирослав Бундаш.
Тренер – Василь Варга.
 
Минай: Дмитро Бабенко (Андрій Попович, 72), Василь Беца, Максим Минайленко, Володимир Корнутяк, Олег Допілка, Євген Мирончук, Владислав Микуляк, Яромир Лобода, Олексій Шпак (Василь Пиняшко, 64), Михайло Кополовець (Сергій Машталір, 66), Роберт Гегедош.
Запасні: Іван Ковач, Едуард Дзьоба, Євген Царук, Стефан Федак.
Тренер – Микола Гібалюк.
 
Попередження: Бако, Нурієв – Минайленко, Микуляк.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1799 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
3 smocky71  
0
Середнянцы после этой игры,думаю крепко спали.

2 Севлюш  
0
Гра була красива, і перемогу заслужили Середнянці, молодці гарний бій дали Минаю, надіємось тепер Виноградівці розрахуються остаточно з Минаєм!!!

4 smocky71  
0
Розрахувались?!!!

1 bik@fofan.  
0
як можна проводити заміну на 46хв нe арбітр нe асистeнт гравця нe провірили трeнeр сeрeдньог забрав карточку і в карман поклав а якшо той гравeць нe був заявлeний чи отримав би чeрвону картку кудаби писали

الاسم *:
Email *:
كود *: