Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Результативна нічия "Минаю" у Дебрецені
23:13
Результативна нічия "Минаю" у Дебрецені
«Минайці» у товариській грі ледь не переграли учасника нинішньої Ліги Європи на їх полі.

Результативна нічия
У Дебрецені з бронзовим призером чемпіонату Угорщині наша команда зіграла внічию 2:2. До перемоги не вистачило всього 3 хвилин.
 
Загалом, «минайці» виглядали краще за свого суперника у цій грі. А це, нагадаю, лише другий товариський матч команди на зборах. «Дебрецен» почувався на полі господарем лише перші 10 хвилин. Враховуючи статус цієї гри, тренерський штаб команди на чолі з Василем Кобіним чимало експериментував зі складом. А також дав можливість пограти гравцям, які є на перегляді. Мабуть саме через незіграність футболістів і виник перший гол у матчі у наших воротах. Захисник команди (гравець на перегляді) необережно скинув м’яч головою воротарю після простої передачі і круглий по-зрадницьки закотився у ворота – 1:0 на користь угорців.
 
У «Дебрецена» ще були моменти, але ближче до середини «минайці» потрохи перебрали гру до своїх ніг і почали контролювати хід поєдинку. Звісно, «Дебрецен» суперник досить серйозний і він змушував нашу команду також відходити назад. Але в цьому і користь товариських матчів – відіграти у хороших спарингів всі ігрові елементи.
 
До того ж, «Минайці» ще у першому таймі створили декілька хороших моментів. Вже на 10 хвилині Микуляк міг забивати своєму давньому товаришу - Олександру Надю, який починав матч з перших хвилин у воротах «Дебрецена». Проте його удар з центру штрафної у дотик пройшовся поруч зі стійкою. Небезпечно пробивав зі штрафного і Карноза – знову неточно.
 
Ближче до кінця тайму «минайці» вже повністю володіли ініціативою і не давали господарям жодних шансів. І це принесло успіх. На 43-ій хвилині на правому фланзі розіграли трьохходівку і нападник «Минаю» (гравець на перегляді) у дотик переправив м’яч у ворота – 1:1.
 
У другому таймі Василь Кобін оновив склад і команда заграла ще швидше та якісніше. Практично цілий другий тайм закарпатці контролювали хід поєдинку і не давали можливостей «Дебрецену» створювати щось у своїх воріт.
 
Ближче до кінця матчу «Минай» став загрожувати воротам суперника все небезпечніше. Лобода та Путраш постійно прострілювати у штрафну, але не було останнього удару. На 78-ій хвилині ледь не відзначився Капустей, але його удар після передачі Лободи не потрапив у створ воріт.
 
Але зусилля Капустея таки не залишилися непоміченими. На 88-ій хвилині він вміло навішував з лівого флангу і форвард «Минаю» (гравець на перегляді) розстрілював ворота угорців головою після цієї передачі, але голкіпер зіграв доволі вдало. Тим не менше, на добиванні був першим Олексій Шпак – 1:2.
 
 
На жаль, втримати перемогу не вдалося. І пропустили прикрий гол. Коли наша команда залишилися в меншості через травму нашого гравця, «Дебрецен» розіграв кутовий і після серії рикошетів заштовхав м’яч у ворота – 2:2.
 
Гра так і завершилася.
 
Можна відзначити, що Угорщина – доволі фартова країна для нашої команди. Ми вже тричі грали тут і тричі здобували результат – 1 перемога та 2 нічиї. А цей матч можна віднести в актив – зрештою, не кожен день граємо з бронзовим призером чемпіонату Угорщини та учасником Ліги Європи. Сподіваємося, цей матч додасть настрою та впевненості нашим гравцям перед стартом сезону.
 
Наступний товариський матч «Минай» зіграє у Львові – з місцевими «Карпатами». Гра відбудеться в суботу, 29 червня.
 
До речі, ще про «Дебрецен». У їх складі проти нас зіграло відразу двоє закарпатців: Олександр Надь та Ерік Кушнір. Між іншим, Надя перед матчем вболівальники місцевої команди визнали гравцем року. З чим ми його також вітаємо і бажаємо успіхів у наступного сезоні.
 
 
«Дебрецен» - «Минай» 2:2
 
Голи: автогол, 3(1:0), ГНП, 41 (1:1), Шпак, 81 (1:2), Керекеш, 88 (2:2)
Прес-служба ФК "Минай"

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 808 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
2 Мікітос  
0
Геній тактики, гуру сленгу, якраз файний компаньйон для Кополовця.....

1 Віола  
0
"сам іді", "вихадітє", "садітєсь","стой", "нє заривайся" - "божественні" футбольні підказки головного тренера Миная.. "полнастю адін"..

الاسم *:
Email *:
كود *: