Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Результативна нічия на "Автомобілісті" (ФОТО, ВІДЕО)
20:59
Результативна нічия на "Автомобілісті" (ФОТО, ВІДЕО)
Перша та третя команда чемпіонату Закарпаття провели спаринг в Ужгороді.

Результативна нічия на
Ужгороду вже за тиждень стартувати у чемпіонаті України серед аматорів, тож зустріч із виноградівцями була останньою перевіркою перед офіційними поєдинками. Обидва наставники змогли побачити у дії новачків, які перебувають на перегляді, або вже підписали з командами контракти. Серед таких, які вийшли в старті, варто виділити в Ужгорода екс-лідера захисту Вітязя Селещука, а в Севлюша - нападника, який пограв у Першій лізі за ФК Тернопіль, Артура Дорі.
 
Оскільки матч розпочався в 14:30, в епіцентр спеки, команди розпочали не надто активно. Лише після закінчення першої десятихвилинки Чедрик завдав не сильного удару, Славік забрав. На 13-ій хвилині спрацювала зв’язка екс-гравців Дийди: Габор Кемень подав зі штрафного, а Грицкевич випередив голкіпера і головою відправив шкіряного за призначенням – 1:0.
 
За декілька хвилин Кемень пробив з 18 метрів, але вище. А от вже на 21-ій хвилині дийдівський півзахисник зі стандарту з правого краю закинув за комір воротарю, влучивши точно в дальню дев’ятку – 2:0.
 
Одразу ж Пуканич загрожував воротам Славіка зі штрафного з 20 метрів, м’яч пройшов зовсім близько біля ближньої дев’ятки. Ще в одному епізоді Реплюк віддав хорошу передачу у штрафну, Дорі зачепився, але захисники не дали пробити. Біля 35-ї хвилини ужгородці створили дві хороші нагоди: Дудаш подав справа на Грицкевича, який пробив головою над воротами. За мить Ковач розрядив свою гармату та за севлюшців зіграла поперечка. Під завершення тайму Пуканич розібрався на вході у штрафну із захисником і зліва пробив точно у дальній кут - 1:2.
 
У додатковий час підопічні Слюсара і взагалі змогли зрівняти рахунок. Оржеховський подав точно на Реплюка, який з убивчої позиції пробив головою повз рамку. У наступній атаці Бабич виконав довгу передачу у штрафну, де Пуканич сходу розстрілює ворота з 13 метрів – 2:2.
 
У другому таймі Баб’як провів багато замін та перестановок на полі, випустивши здебільшого молодих футболістів. На 53-ій хвилині Ковач зі штрафного поцілив під стійку та Козар у стрибку відбиває. За чотири хвилини гості вперше у цьому матчі виходять вперед – Оржеховський подав зі свого флангу, а Чедрик головою пробиває Трофіла – 2:3.
 
Надалі моменти виникали не часто, виноградівці намагались притримати м’яч і атакувати позиційно. На полі точилася жорстка боротьба, ще в першому таймі Митровський виписав п’ять жовтих карток. Мудра пробивав на 64-ій хвилині, воротар на місці. В середині тайму Козар не зовсім вдало зіграв на виході, подарувавши м’яч супернику і Предчук пробивав з 38 метрів по пустим воротам, але не влучив у рамку.
 
В останню десятихвилинку господарі зуміли скористатись ще однією помилкою голкіпера. Предчук віддав довгу передачу вперед, Козар виходячи з воріт впав, тож Ференцику залишалось лише закотити м’яч у пусті ворота – 3:3.

Глядачі, які відвідали цей товариський матч, мабуть залишились задоволеним цим видовищним поєдинком, але не тренери команд, які доволі рідко пропускають стільки голів в одному матчі.
 
 
Арбітр – Михайло Митровський
Асистенти – Юрій Бобаль, Ростислав Молнар
 
ФК «Ужгород» - ФК «Севлюш» 3:3
 
Голи: Грицкевич, 13, Кемень, 21, Ференцик, 83 – Пуканич, 45, 47, Чедрик, 57.
 
Ужгород: Юрій Славік, Степан Буксар, Василь Бонтей, Вадим Селещук, Володимир Дуран, Габор Кемень, Іван Ковач, Андрій Лазар, Михайло Дудаш, Сергій Машталір, Олександр Грицкевич.
На заміну виходили: Станіслав Трофіл, Іван Ільчук, Микита Гальчак, Вадим Ференцик, Антон Предчук, Артур Пукіш, Вячеслав Пінковський.
Тренер – Мирослав Бабяк.
 
Севлюш: Василь Козар, Павло Оржеховський, Микола Гібалюк, Адріан Бабич, Василь Ковтун, Василь Вашкеба, Юрій Чонка, Михайло Реплюк, Андріан Пуканич, Михайло Чедрик, Артур Дорі
На заміну виходили: Мирослав Мудра, Віталій Чийпеш, Денис Ребрик.
Тренер – Валентин Слюсар.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1086 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: