Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Результативна перемога Середнього над Баранинцями (ФОТО)
21:48
Результативна перемога Середнього над Баранинцями (ФОТО)
У товариській зустрічі, у рамках підготовки до кубку області, підопічні Дьордя зуміли вирвати перемогу у Баранинців.

Результативна перемога Середнього над Баранинцями (ФОТО) Розпочали команди спокійно, намагаючись адаптуватись до поля радванського стадіону. Та з часом активність футболістів зростала. Червоно-білі запресингували суперника біля його воріт, Лукіяник здійснив передачу у центр штрафної, де Ковтан розстріляв ворота Костюка. 0:1

Та вже через дві хвилини Костик намагаючись вибити м’яч випадково влучив собі у руку, відбулось це на куті карної зони, тож арбітр вказав на одинадцятиметрову позначку. Удар Стегура голкіпер вгадав і зовсім трохи не вистачило, щоб відбити. 1:1  

Келеманик намагався перервати небезпечний простріл і зрізав у свої ворота та шкіряний вдарився об хрестовину воріт вилетів за поле. Та вже у наступній атаці Беца виводить свою команду вперед. 2:1

Баранинці за допомогою високого пресингу ще раз змусили помилитися суперника. Костюк погано вибив м’яч, Ковтан скинув головою під удар Костику та удар півзахисника пройшов біля стійки повз ворота.

Середнянці продовжували користуватися провалами у баранинському захисті. Ізай вирішив піти в обводку на двох суперників за межами карної зони і втратив круглого. Сегедій з пасу Стегури забив третій м’яч. 3:1.

Іван Русин вибіг один на один з кіпером, однак затягнув з ударом і втратив хорошу нагоду. У відповідь Жоффчак точною діагональною передачею вивів Лукіяника на ворота, удару Євгена у дальній кут бракувало точності. Наприкінці першого тайму Жоффчак швидко розіграв штрафний з лівого краю, віддавши на ближню стійку Ковтану. Та воротар намагаючись випередити форварда збив його, як результат пенальті. Жоффчак пробив сильно та точно. 3:2  

На старті другої половини гри Баранинці сконструювали швидку контратаку. Ковтан віддав на лівий край на Лукіяника, який прострілив у штрафну на Жоффчака і Віктор з восьми метрів не схибив. 3:3.

Та незабаром підопічні Дьордя знову вийшли вперед, Лебідь пробив зі штрафного, м’яч зрикошетив від стінки і дезорієнтував Ізая, який передчасно кинувся у ближній кут. 4:3.

Баранинські футболісти також відмінно використали стандарт. Балажинець навісив з правого краю, а крайній захисник Назаренко вискочив найвище і пробив під поперечину. 4:4.

Темп гри знизився і здавалось, що матч завершиться нічиєю. Та нападники Середнього скористались не вдалим створенням штучного офсайду захисниками суперника. Ізай спробував перехопити круглого та не встиг. Андрусь уже забивав у порожні ворота.

Підопічні Бисаги не здавалися і цілком могли виграти. Та Ковтан не влучив у рамку з десяти метрів, а постріл Медведєва відбив Мучичка.   


Арбітр – Михайло Митровський
Асистенти – Мирослав Горгош, Денис Дудаш
 
м. Ужгород, стадіон школи №7
 
ФК «Середнє» - ФК «Баранинці» 5:4

Голи: Стегура, 17 (пен.), Беца, 21, Сегедій, 34, Лебідь, 65, Андрусь, 85 - Ковтан, 15, Жоффчак, 41 (пен.), 50, Назаренко, 72.

Середнє: Михайло Костюк, Мирон Гулович, Юрій Дрозд, Володимир Дуран, Артур Матій, Іван Варваринець, Василь Беца,  Дмитро Рацин, Михайло Стегура, Крістіан Сегедій, Іван Русин.
На заміну виходили: Руслан Гогерчак, Владислав Лебедь, Андріан Лінтур, Владислав Андрусь, Іван Жентичка, Євген Мучичка.
Тренер – Вадим Дьордь.

Баранинці: Андрій Ізай, Сергій Назаренко, Рудольф Балажинець, Ярослав Фаринич, Андрій Смагін, Євген Келеманик, Станіслав Костик, Віктор Жоффчак, Віталій Медведєв, Євген Лукіяник, Вячеслав Ковтан.
На заміну виходили: Сергій Прокопець, Михайло Шовш, Олександр Ганусин, Давід Дьордяй.
Тренер – Іван Бисага.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1187 | Додав: lobda | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: