Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Результативне дербі Ужгородщини (ФОТО)
22:30
Результативне дербі Ужгородщини (ФОТО)
У другому таймі ужгородські команди влаштували справжню гольову перестрілку.

Результативне дербі Ужгородщини (ФОТО)
Напередодні матчу господарі виглядали беззаперечним фаворитом цього приужгородського дербі. Команда Степана Боднара йде у максимальній близькості до призових місць, набравши хороший хід, перемагаючи у чотирьох матчах підряд. Невиччани поки барахтаються внизу турнірної таблиці, при цьому в кожному матчі у них відсутні декілька гравців основи, так і зараз не було Дудика, Лаби, Кирлика, Костика та Балажинця. Натомість дебютував у цьому чемпіонаті у складі гостей Йосип Пайдич.
 
Саме гості трохи більше атакували у першій половині тайму, так на 8-ій хвилині Блага відкинув Климпушу, який увійшов у штрафну, технічно обійшов захисника та воротаря, але з гострого кута вже не влучив у рамку. Червоно-білі першу небезпеку створили на 11-ій хвилині після кутового, Михайловський додавав з 7 метрів, але вище воріт. За декілька хвилин Яхимець двічі пробивав з дальньої дистанції, особливу небезпеку таїв другий постріл Олександра, який пройшов трохи правіше стійки.
 
Наступну десятихвилинку гравці провели більше на підступах до воріт, без значних загострень. Господарі досить часто фолили на супернику та підопічні Матьовки не змогли втілити у гол численні стандарти. На 25-ій хвилині знову Яхимець вийшов на ударну позицію з 22 метрів, але біля стійки. За мить Сугоняк пробив з 24 метрів, але вище. За десять хвилин воротар гостей Цветков зазнав ушкодження у зіткненні, під час стандарту, і після допомоги від лікаря все ж продовжив матч, прихрамуючи.
 
Під завершення першого тайму Климпуш розвернувся перед штрафною і пробив з 19 метрів, Фанта забрав не сильний удар.
 
Після початку другого тайму над стадіоном нависли сірі хмари і пішов дощ. Можливо саме це стало знаком для гравців і вони одразу ж почали забивати. На 57-ій хвилині кінчешці розпочали атаку на лівому краї, перевели у центр звідки послідував пас на Михайловського, який вийшов один в один і реалізував свою нагоду – 1:0.
 
За п’ять хвилин Яхимець зробив подачу у штрафну зліва, де Ніцкулич обробив передачу і пробив з 8 метрів, Цветков відбив ногою складний удар. На 64-ій хвилині гості ефектним голом зрівняли рахунок – Блага вдало піймав відскок і сходу пробив з 25 метрів, м’яч влітає у ближню дев’ятку і від перекладини затріпотів у сітці – 1:1.
 
Через дві хвилини Гартманн зі штрафного з 22 метрів пробив у ближній кут та воротар впіймав. В атаці у відповідь Гряділь з правого краю навісив, а Михайловський замкнув головою на дальній стійці – 2:1.
 
Синьо-чорним знадобилось десять хвилин, щоб знову вирівняти становище на полі. Мілан Гартманн видає розрізну передачу вперед, на хід Костелею, який на швидкості обходить свого візаві і з доволі гострого кута пробиває голкіпера – 2:2.
 
Команди й надалі радували вболівальників атакувальною грою під проливним дощем. Костелей та Сугоняк завдавали удари з середньої відстані, але вище. На 78-ій хвилині Василь Микульця розстрілював ворота з 10 метрів та Цветков парирує. На 82-ій хвилині Невицький замок організував швидку контратаку – Гартманн знову вміло асистує партнеру, виводячи Климпуша до воріт, Максим протягнув м’яч майже через пів поля, вийшов сам на сам і покотив вліво на набігаючого Вогара, який забивав вже у пусті ворота – 2:3.
 
Одразу ж у наступній атаці Пайдич пробивав з 12 метрів під поперечку та Фанта відбиває. Ще в одному епізоді Костелей подав зліва, Пайдич пробив головою, але не точно. На 85-ій хвилині Сугоняк подав корнер, який завершував ударом головою Яхимець та Прокопець, який стояв на ближній стійці, виносить м’яч з лінії воріт. Вже на останній хвилині Корпош завдав удару з 20 метрів, воротар переводить на кутовий. Подача зі стандарту не несла загрози, однак у спробі вибити м’яч з карної зони круглий влучає у руку Блазі, тож арбітр призначає пенальті. Сугоняк пробиває точно в лівий кут – 3:3.
 
У додатковий час команди боролися за перемогу до кінця. Климпуш з 22 метрів завдав обвідного удару у дальній кут, Фанта відбиває слизький м’яч за межі поля. Корпош у затяжній атаці проривався до воріт і вже готовий був завдати завершального удару з 6 метрів та Прокопець кидається під удар і блокує. Остання атака була за гостями, капітан Невицького Гартманн чудовою передачею виводить Климпуша на одного воротаря та Максим за декілька метрів до штрафної не втримався на ногах на мокрому полі і не зміг завершити атаку ударом.
 
Ужгородські команди продемонстрували видовищний матч, однак навряд чи будуть задоволені таким результатом.
 
 
Арбітр – Михайло Митровський
Асистенти – Валерій Шкура, Богдан Павлючкович
Делегат матчу – І. Попович
 
с. Кінчеш, глядачів 50
 
ФК «Сокіл» Кінчеш – ФК «Невицький замок ОК ДЮСШ Україна» 3:3
 
Голи: Михайловський, 57, 65, Сугоняк, 90 (пен.) – Блага, 64, Костелей, 74, Вогар, 82.
 
Сокіл: Віталій Фанта, Юрій Микульця, Артем Слободін, Андрій Крупа, Роман Демян, Іван Корпош, Ігор Сугоняк, Владислав Михайловський, Олександр Гряділь (Василь Микульця, 68), Олександр Яхимець, Томаш Надь (Девід Ніцкулич, 61).
Запасні: Владислав Тренич, Сергій Мотринець, Михайло Дранчак.
Тренер – Іван Криса.
 
Невицьке: Юрій Цветков - Олександр Курта, Іван Стойка, Іван Зизич, Сергій Прокопець - Мілан Гартманн, Василь Блага, Йосип Пайдич, Василь Вогар, Дмитро Костелей - Максим Климпуш.
Запасні: Олександр Беспалько, Давид Дьордяй, Михайло Янцо.
Тренер – Іван Матьовка.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 852 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: