Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Ряшко-молодший засмучує команду Ряшка-старшого
16:57
Ряшко-молодший засмучує команду Ряшка-старшого
Сьогодні, 20 лютого на ужгородському стадіоні «Авангард» МФА зіграв товариський матч з ФК «Ужгород»

Ряшко-молодший засмучує команду Ряшка-старшого Друголіговий «Ужгород» одразу ж спробував нав’язати мукачівцям свою перевагу в класі, однак, підопічні Віктора Ряшка, які цього року також спробують свої сили на аматорському всеукраїнському рівні показали, що мають міцний характер. Та й більшість гравців МФА в минулому виступали в першій всеукраїнській лізі серед команд U-19.

Тож левова частка часу першої половини зустрічі пройшла в центральній частині поля. Лише наприкінці тайму в підопічних тренера ужгородців Михайла Іваниці з’явилася хороша нагода вийти вперед, та удар Адріана Пуканича метрів з 18 зумів парирувати кіпер МФА Максим Колісник. А до активу МФА можна віднести потужний удар з-за меж штрафного майданчика з яким впорався страж ужгородських воріт і перевів його на кутовий.

А от стартові 10 хвилин другого тайму вийшли за «Ужгородом». Господарі зуміли пришвидшити темп гри й змусили мукачівців відпрацьовувати в обороні. Тричі поспіль ужгородці виконували кутовий удар і двічі у воротарському майданчику МФА було гаряче. Лише завдяки реакції воротаря Максима Колісника та підстраховці оборонців м’яч не опинився в воротах.

Та все ж домінування «Ужгорода» таки втілилося в результат. Десь на 75-й хвилині мукачівці порушили правила на правому куті свого карного майданчика. Штрафний удар взявся виконувати півзахисник ужгородської команди Віктор Ряшко (молодший ). Удар вийшов прицільно точним і м’яч влетів точно по-під поперечину. В час, що залишився мукачівська команда мала нагоду відігратися – після дального пострілу м’яч влучив у поперечину ужгородських воріт.
Прес-служба МФА
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 918 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: