Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Роберт Гегедош дебютував за збірну України з міні-футболу
11:35
Роберт Гегедош дебютував за збірну України з міні-футболу
Свалявський нападник у період міжсезоння взяв участь у міжнародному турнірі з міні-футболу.

Роберт Гегедош дебютував за збірну України з міні-футболу 22-го та 23-го серпня відбувся Кубок Незалежності з міні-футболу 6 на 6 за участі збірної України, яка зіграла у турнірі двома складами — А і Б, Молдови та Швейцарії. Матчі пройшли на новому стадіоні для міні-футболу — SkyArena, йдеться на офіційній сторінці Федерації мініфутболу України.

У складі збірної України А окрім відомих екс-гравців з великого футболу таких, як Андрій Хомин (Металіст, Арсенал, Говерла), Іван Кривошеєнко (Іллічівець, Ворскла), Олександр Романчук (Динамо, Металіст), Артем Старгородський (Арсенал, Таврія, Чорноморець), Олександр Алієв (Динамо) можна було побачити у грі і Роберта Гегедоша. Всі ці відомі гравці виступають за київську міні-футбольну команду СКАЙ, яка є базовою для національної збірної України. На останньому чемпіонаті світу 2019 у Австралії наша збірна дійшла до чверьфіналу.

На турнірі збірна А у першому матчі розгромила швейцарців 9:1. У другому матчі збірники переграли Молдову U22 5:0. У вирішальному поєдинку за перше місце перемогу здобув другий склад збірної України з рахунком 2:1. Гегедош у трьох матчах відзначився одним забити голом та трьома асистами.

Як зазначив Роберт у коментарі нашому сайту, за збірну можна виступати лише тим, у кого нема професійного контракту з клубом, тому, поки у нього є така можливість, він буде грати за збірну. Однак, в той же час роглядає різні варіанти продовжння кар'єри, як місцеві, так і закордонні, і сподівається найближчим часом знайти собі команду.


Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 773 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Мікітос  
0
Йому раз треба із своїми мозгами укласти контракт, а доти про спорт думати нема смислу

الاسم *:
Email *:
كود *: