Головна » Усі публікації » Інтерв'ю » Роберт Гегедош: "Верес здатний навести шороху у Першій лізі"
15:33
Роберт Гегедош: "Верес здатний навести шороху у Першій лізі"
Герой сьомого туру у Першій лізі Роберт Гегедош поділився враженнями від перемоги над Нивою, а також розповів про свій перехід до рівненського клубу.

Роберт Гегедош: Два голи Гегедоша — штрафний і перекидання голкіпера — посприяли третій у чемпіонаті перемозі “Вереса”, тож сайт Спортарена спільно з лігою визначив Роберта героєм туру.

Герой сьомого туру у Першій лізі Роберт Гегедош поділився враженнями від перемоги над Нивою (2:1), а також розповів про свій перехід до рівненського клубу. Відзначимо, що Гегедош у грі з тернопільською Нивою забив свої перші м’ячі у 2020 році.

– Звісно, кожному футболісту приємно, коли його визнають, –  зізнався форвард. – Проте, на першому місці для мене завжди будуть результати команди. На жаль, у цьому році майже не грав, тому для мене ці забиті м’ячі дуже важливі. Щасливий від того, що дубль у ворота Ниви допоміг команді здобути важливі три залікові пункти. Сподіваюся, що у наступних матчах продовжуватиму забивати.

– Як у вас виник варіант з продовженням кар’єри у Вересі? З ким радилися перед ухваленням рішення?

– Спілкувався з керівництвом клубу та головним тренером щодо мого трансферу у Верес ще раніше. Проте, тоді з певних об’єктивних причин не зміг підписати угоду з рівненським клубом, а повернувся до Минаю. Зараз вже сам зателефонував Юрію Вірту і повідомив, що готовий стати гравцем Вересу. Узгоджували всі деталі близько тижня. Я взагалі завжди сам ухвалюю рішення щодо своєї кар’єри. Важливо, що батьки та дівчина мене завжди підтримують.

– Які завдання ставив тренерський штаб на гру з Нивою? Які сильні сторони тернопільського колективу можете відзначити?

– На теоретичних заняттях ретельно розібрали гру Ниви. Тренерський штаб наголосив на сильних сторонах тернопільської команди. Перш за все суперник вміло використовує довгі передачі у вільні зони. Також помітили, що Механів завжди намагається швидко ввести м’яч у гру. Тренер від нас вимагав застосовувати високий пресинг, щоб у захисників суперника не було часу на ухвалення рішення. Важливо було мінімізувати використання вертикальних передач гравцями Ниви. Вважаю, що нам вдалося реалізувати першочерговий план на гру.

– Вже на п’ятій хвилині ви зі штрафного відкрили рахунок у матчі. Згадайте, коли раніше забили зі штрафного?

– Для мене це дебютний м’яч зі штрафного, адже раніше ніколи їх не виконував. У Минаї штрафні пробивали Карноза та Нурієв. У них це дуже добре виходило, тому я не хотів заважати хлопцям (посміхається).

– Швидкий забитий м’яч суттєво вплинув на результат матчу?

– Дійсно, цей забитий м’яч додав нам впевненості у власних силах. Проте, на жаль, не змогли реалізувати ще три чотири нагоди у першій половині зустрічі. Реалізація нас підвела, а суперник у другому таймі покарав за марнотратство.

– Не реалізувавши свої момент у першому таймі Верес пропустив на початку другої половини зустрічі. Цей пропущений м’яч став для команди холодним душем?

– Ми створювати моменти, тиснули на захист суперників, але пропустили після однієї з небагатьох контратак Ниви.  Добре, що нам вдалося після пропущеного м’яча ще більше додати в бажанні та агресії. Своїми активними діями змушували гравців Ниви помилятися і здобули важливу перемогу.

– Через 11-ть хвилин Петько знову вивів вашу команду уперед. Цей забитий м’яч можна вважати ключовим у матчі?

– Дійсно, цей забитий м’яч був дуже важливим. Нічия аж ніяк не відповідала перебігу матчу. Проте, нам потрібно було грати сконцентровано, щоб довести гру до логічного завершення.

– На 84-й хвилині ви реалізували вихід один на один елегантно перекинувши Механіва. Напевно, неможливо переоцінити важливість цих забитих м’ячів для вас? Які емоції вас переповнювали після гри?

– Чудово, що мої забиті м’ячі допомогли команді перемогти. Відзначу, що це мої дебютні забиті м’ячі цьому році. Для когось 2020 рік вже завершується, а для мене він лише починається. Мене переповнювали позитивні емоції. У грі з Нивою лише втретє у цьому році вийшов з перших хвилин. Я дуже скучив за грою мільйонів.

– Перемога над Нивою дозволила команді піднятися на п’яте місце. Як вважаєте, за кадровим ресурсом Верес готовий поборотися за високі місце у цьому сезоні?

– Ставимо перед собою завдання перемагати у кожному матчі. У Вереса зараз зібралися кваліфіковані виконавці, які здатні боротися за найвищі місця. Відзначу хороший мікроклімат всередині колективу. Впевнений, що Верес здатний навести шороху у Першій лізі.

– Як у команді сприйняли новину про підписання контракту з відомим блогером Дмитром Поворознюком?

– Спочатку всі подумали, що це якийсь жарт. Коли тренерський штаб повідомив цю новину, то всі були дещо шоковані. Дмитро зараз тренується разом з командою. Помітно, що в нього є велике бажання та мотивація, на тренуваннях викладається на всі 100%. Все тепер залежить тільки від нього.

– У наступному турі ви на виїзді зіграєте проти Миколаєва. Що очікуєте від цього протистояння?

– Три тижні тому грали на Кубок з Миколаєвом. Проте, кубкові матчі відрізняються від ігор чемпіонату. У Кубку тренери більше ротують склад.  Мають можливість проявити себе ті гравці, які не грають у чемпіонаті. Вважаю ,що гра буде складною для обох колективів. Обидві команди налаштовані на боротьбу на кожному клаптику поля. Миколаїв захоче помститися за поразку у Кубку, а наше завдання  – показати змістовний футбол і привести з гостьового матчу перемогу.



Бліц

Народився у Сваляві Закарпатської області

Вихованець місцевої школи — закінчив 10-й клас в Київському РВУФК і потім перейшов до ОСК Закарпаття

Перший тренер — Юлій Юліанович Дідренел

Улюблена команда? Не можу себе назвати фанатом якоїсь команди, але якщо обирати між Реалом та Барселоною, то мені більше подобається мадридський Реал

Улюблений гравець — Кріштіану Роналду
 
Категорія: Інтерв'ю | Переглядів: 544 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: