Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Роберт Гегедош: "Вирішили розійтися за обопільної згоди сторін"
12:31
Роберт Гегедош: "Вирішили розійтися за обопільної згоди сторін"
Роберт Гегедош про розрив контракту з "Металістом 1925".

Роберт Гегедош:
- Я не знав, що клуб проводив екстрену нараду. Не можу зрозуміти, для чого це робити. Мені подзвонив Андрій Демченко і сказав приїхати в офіс, щоб офіційно затвердити розірвання контракту. В офіс приїхав генеральний директор, у якого запитав причину такого рішення клубу. Повідомили, що головний тренер не бачить мене в команді. Зазначу, що ще півтора року у мене був діючий контракт з "Металістом 1925", проте там був прописаний пункт про перегляд контракту першого липня. Якщо я не виправдаю очікувань клубу, то вони мали право розірвати угоду достроково.

Зіграв всього три матчі за команду, не було можливості проявити себе, видихався на полі з перших хвилин. Вирішили розлучитися за обопільної згоди сторін. Не розумію, які можуть бути екстрені наради? Я сам зателефонував Стороженко, коли був в офісі і запитав, як правильно розірвати угоду з клубом. Він приїхав в офіс, кілька хвилин поговорили і вирішили всі питання.

Не знаю, звідки один з ресурсів взяв багато неправдивої інформації, хоча в інтерв'ю цього не говорив. 50% інформації - не відповідає дійсності. Не говорив, що був незадоволений відсутністю ігрової практики. З керівництвом клубу навіть не розмовляли про це. Я раніше не виступав в командах, які грають за рахунок короткого пасу, контролю м'яча. Розумів, що як новий гравець повинен проявити себе в колективі і забути про старі заслуги.

В "Металісті 1925" хороша конкуренція, тому був готовий до такого розвитку подій. Вважаю, що Дерек - кваліфікований нападник і він ще обов'язково проявить себе. У мене немає образ на клуб, тренерський штаб.

Звичайно, за 25 хвилин, на які мене випускали занадто складно повністю розкрити свій потенціал. Виходив, коли команда виграла 2:0, 3:0, грали на утримання результату. У такій ігровій ситуації не міг проявити свої найкращі бомбардирські якості. Можливо, якби виходив в стартовому складі, то зміг би принести більше користі команді. Однак, я не знімаю з себе вини, можливо, в деяких епізодах не допрацював.

Зараз їду до батьків додому, відпочину, а далі подивимося. У мене є людина, яка буде займатися моїм працевлаштуванням. Головне, що зараз є час подумати і прийняти правильне рішення, яке піде на користь моїй кар'єрі.
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1006 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 5
5 Ваня  
0
Просрати дві команди такі то і правда пусто і по іншому - ідіот і більше нич не повіш. Кіть так і дальше то і районна команда го не возьме

4 Мікітос  
0
Так це і є дисципліна, простотв широкому розумінні. мова не про те, шо він там хулюган і б'є когось, а про те, що саме є певна залежність яка неприпустима в серйозному клубі. І якщо азартні ігри ще можна приховати, то іншу залежність в професійній команді, де постійно слідкують за фізичними кондиціями ґ, важко приховати. Вроді гравець не поганий, але в голові пусто.

3 Ваня  
0
так проаналізуйте. Кращий бомбардир був 1 ліги, кращий бомбардир кубку України минулого року,в нашому футболі таких як він дуже треба професійним командам. Невірю, що Гегедош би не підійшов словакам, хотя говорять шо там конкуренція і т д. там інші майже були проблеми, Минай двічі чи трічі, Металіст розірвав з нападником де його треба!!. проблема як в дисципліні, так і в іншому. Дисципліну мош ще навчити, а вот залежність від азартних ігор, від клубів , від пянок вилікувати важко і многі бувші профі футболісти це не побороли.

2 Мікітос  
0
Робі сам по собі кваліфікований футболіст, але проблеми із дисципліною це факт і всі про це знають, щоб там він не говорив! Шкода коли чувак губить сам свій талант...

1 Ваня  
0
Думаю проблема там в порушенні режиму та величезних боргах ( можливо він залежний від чогось), таку думку висловлюють вболівальники металіста на свому офіційному сайті! Біда і все приховується, але президенти клубів і тренери це добре знають.

الاسم *:
Email *:
كود *: