Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Роберта Гегедоша визнали кращим у Другій лізі України
13:43
Роберта Гегедоша визнали кращим у Другій лізі України
Клуби ПФЛ визначили найкращих у сезоні 2018/19.

Роберта Гегедоша визнали кращим у Другій лізі України
Згідно з Регламентом Професіональна футбольна ліга провела опитування серед клубів на звання найкращих тренерів і гравців сезону.
 
У Другій лізі України одразу 37 гравців претендували на звання найкращого футболіста, боротьба була непростою, а перемога дісталася нанаднику "Миная" Роберту Гегедошу, який набрав 16 очок. На три бали відстав від нього півзахисник "Мира" Олексій Бойко. В активі півзахисника "Кремня" Костянтина Чернія, що замкнув призову трійку, вісім очок.

Як повідомлялось раніше на офіційному сайті ФК "Минай", клуб та футболіст вирішили не продовжувати співпрацю та розірвали контракт за спільною згодою.

Роберт Гегедош провів у команді більше 2,5 років і разом з нею досягав успіху як на аматорському, так і на професійному рівні. Форвард став у складі «Минаю» чемпіоном Закарпаття, Суперкубку та Кубку Закарпаття, срібним призером Другої ліги чемпіонату України та кращим бомбардиром Кубка України.

Загалом, Роберт Гегедош забив у складі «Минаю» 85 голів. З них 17 – на професійному рівні. Забивав Роберт і в історичному поєдинку нашої команди з київським «Динамо» в 1/8 фіналу Кубку України. 
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 953 | Додав: lobda | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 1
1 Ужгород  
0
Зато Минай го вигнав, бо тіпа не зойшлисчя із новим тренерішкою, який і по мячу толком попасти не може! Робі може в Ужгород? Хотя у нас тоже тренер ще тот, палиць му в рот не клади, може і по писку надавати! Но нич, люба команда 1 ліги возьме Робія, хоча може і своїв Поляні помогти..... Короче най ти Щастить Робі!

الاسم *:
Email *:
كود *: