Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Рочин" вибиває виноградівців із Кубку (ВІДЕО)
23:16
"Рочин" вибиває виноградівців із Кубку (ВІДЕО)
Виноградівський "Севлюш" не зумів пройти у наступну стадію розіграшу Кубку України серед аматорських команд.

Севлюшці серйозно готувалися до матчу-відповіді, приїхавши на кубковий матч за день до гри. Цілком очікувано, що господарі з перших хвилин тиснули на ворота суперника і захист до певного часу справлявся із цим. Та курйозний гол ще до середини першого тайму надав психологічну перевагу рочинцям. Яструб віддавав передачу на партнера та м’яч зрізався і полетів у бік воріт, а Козар не розрахував політ м’яча на виході і ускладнив завдання для своєї команди - 1:0.

На куражі за десять хвилин підопічні Підкіпняка забивають вдруге. На подачу зліва від Мельника відгукнувся Самойліч, який пробив головою з 14 метрів, перегравши у верховій боротьбі не найвищого у складі суперника Ковтуна - 2:0.

Севлюш відповів лише напівмоментами. Чонка пробивав з далекої відстані та Коваленко забрав. Ще в одному епізоді Пуканич не влучив у рамку з 12 метрів.
 
У другому таймі господарі ще раз скористались неузгодженістю дій захисту, Цюпка відчувши контакт з Оржеховським завалився у чужій штрафній, заробивши не лише пенальті, а й вилучення для виноградівського захисника. Рахунок став розгромним, а віри у камбек у закарпатців практично не залишилось.
 
Довершив перемогу Рочина Олег Домальчук, який в обох матчах був одним з кращих на полі.
 
Тож Севлюш завершує свої виступи у Кубку України серед аматорських команд поступившись фавориту цих змагань.


Арбітр: С. Подригуля (Луцьк)
Асистенти арбітра: Т. Семанюк (Івано-Франківськ), П. Супрунюк (Волинська обл)
Четвертий арбітр: І. Родін (Львів)
Спостерігач арбітражу: І. Овчар (Івано-Франківськ)

Кубок України серед аматорів. 1/16 фіналу. Матч-відповідь. Соснівка, стадіон «Шкільний», 800 глядачів
 
«Рочин» (Соснівка, Львівська обл) – «Севлюш» (Виноградів, Закарпатська обл) – 4:0 (2:0). Перший матч – 0:1

Голи: Яструб, 20, Самойліч, 30, Васюта (з пен, 63), Домальчук, 77
 
«Рочин»: Коваленко (к), Домальчук (Соляник, 90+1), Оприск (Заліпа, 86), Портянко, Васюта, Найдишак (Мартиняк, 11 (Марчук, 89), Яструб, Кашуба, Цюпка, Мельник (Набізада, 70), Самойліч (Дева, 67)
 
«Севлюш»: Козар (Русин, 46), Оржеховський, Бабич, Гибалюк, Вошкеба, Пуканич, Кольцун (Дорі. 51), Реплюк (к) (Селезньов, 59), Чонка (Остафійчук, 86), Чедрик (Мудра, 68)
 
Попередження: Цюпка, 11, Кашуба, 36 – Реплюк, 27, Оржеховський, 38, Бабич, 60, Гибалюк, 79, Чонка, 76, Дорі, 88
 
Вилучення: Оржеховський, 63 (друге попередження)

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 968 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Viktor  
0
Севлюш, це рівень області, принаймні із тренером Слюсаром! набрали купу гравців, і накінець-то виграють чемпіонат - самий слабий по складу. А Рочин просто катком пройшовся по Виноградову і показав їх рівень, і 4 це ще нормально, краще чим 7! Оржаховський це чувак, який чомусь в ключових іграх все отримує червоні картки, таке враження, що йому суперники за це доплачують окремо:)

2 Ваня86  
0
Заголовок мало не такий.Багато Львівян не розуміли, як команда практично чемпіон Закарпаття виглядає як команда з 2 львівської ліги. Незнаю як будуть оправдовуватися футболісти і тренер перед їх вболівальниками- перегоріли, недооцінили?да просто вчора гру Рочину подарили. І Про які курйози говорите, якшо могло бути у два рази більше голів? і один момент у гостів!!! Оржеховський як у давні роки:))Коли грати не дуже треба то зароблю я вилучення.Так було у Сваляві все у центральних іграх, у Мукачеві, в Ужгороді.

1 Ваня  
0
4 це най радуються, бо могло бути 8 мінімум.. рівень цього чемпіонату як і говорили всі нульовий і провальний.Статистику підігнали як при Союзі, а результат гівно. ПозорищЕ Слюсар, а не тренер. Севлюш Чемпіон:)))) Готуйте статті :)))

الاسم *:
Email *:
كود *: