Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Рокосівський Льова" дав шанс на перемогу (ФОТО)
13:43
"Рокосівський Льова" дав шанс на перемогу (ФОТО)
Про те, як неймовірна реакція принесла звитягу в дуже конкурентному матчі, дізнавайтесь далі.

У тому, що в Рокосові є свій Яшін, я вже пересвідчуюсь не вперше. Найдошкульніше дії цього голкіпера Калинича вплинули на амбіції потужного «Нижнього Коропця». Цього разу, коли партнерам було теж неймовірно складно, з причини божевільної мотивації гостей, саме Ярослав дозволив своїм виграти. Не відставав від свого візаві й страж із Шишловців, тому гольових вистав годі було чекати. Та про все по порядку.
 
Початок матчу, як і весь двобій, проходив у жвавій боротьбі. Незважаючи на те, що команди перебувають, м’яко кажучи, не на Олімпі Західної зони, саме в таких рівних, а не в гольових шоу в одну сторону, протистояннях і зростає рівень чемпіонату. Що й казати, коли перший удар, незважаючи на запал обох колективів, відбувся тільки на 9-й хвилині. Кирлик завершив наступ правим флангом влучанням у ближній кут. Калинич відбив.
 
Через шість хвилин Стас Павлій відповів, завершивши атаку по центру ударом метрів із двадцяти двох в лівий кут. Качмар змістився й зреагував.
Ще через п’ять хвилин гості знову відшукали попереду свого невтомного Станіслава. Він виходив на воротаря і влучив у рамку, та несильно й Калинич не дав йому жодного шансу.
 
На 26-й хвилині після подачі з кутового Куцика суперники винесли м’яч за межі своєї карної зони, та недалеко. Круглого зліва на ногу впіймав Келемен й із ходу пробив із прицілом у лівий нижній кут, та все завершилось поруч із стійкою. Через дві хвилини ще краща нагода за наслідками наступу по центру зі зміщенням лівіше. Цього разу Василь пробив із обробкою м’яча й поцілив у рамку, та Михайло зумів відбити, продемонструвавши свій кращий сейв. Ще через дванадцять хвилин Готра завершив атаку лівим флангом зі зміщенням до центру. Та Калинич не дозволив нападнику підтвердити переклад із латини свого імені в цій локальній дуелі й відбив, зберігши надію для своїх на другу половину матчу.
 
Другий тайм мало чим відрізнявся від попереднього й пройшов на зустрічних курсах. На 51-й хвилині «помаранчево-чорні» створили, зусиллями двох бороданів, свій кращий, від початку гри, момент. Петухов подав зі штрафного з лівого флангу в район одинадцятиметрової позначки на Готру й Віктор цілив у лівий кут, без шансів на відбиття. На щастя для господарів поліеританова куля оминула стійку хоча й у лічених сантиметрах, та все ж із зовнішнього боку.
 
Через хвилину Кирлика знову виводили на побачення з воротарем і Василь знову був точним, та Калинич відбив. Ще через чотири хвилини Келемен віддав із правого флангу вперед і лівіше на Павлія. Від Стаса винесли, та недалеко. Тодавчич підхопив і обвідним ударом поцілив у дальній правий кут. Страж брами Михайло зреагував. Готовий був він і до точного пострілу Куцика з-під Яценка на 58-й хвилині. Через три хвилини Гандяк віддав із правого флангу в центр на Кирлика, який далі змістився до правого краю штрафного майданчика й пробив у ближній верхній кут. Калинич відбив.
 
На 65-й хвилині підопічні Ленчика втратили ще один супер-шанс. Кирлик опинився на завершенні «контри» по центру й віддав лівіше на Готру. Віктор розстрілював Калинича впритул, та Славко, підтвердив звання кращого гравця матчу божевільною реакцією, зачепивши круглого, який далі полетів поруч із правою стійкою. Після цього спрацювало правило про «Не забиваєш ти …». Келемен подав із правого флангу на дальню стійку на Куцика, який у дотик пробив у ближній кут. Качмар змістився і виставляв руки, та м’яч гулькнув поруч із ними й залетів у сітку – 1:0.
 
Після цього «Фаворит» зробив ще кілька загострень, та захисники й воротар господарів змогли звести до нуля ці прагнення, тому вдруге поспіль тріумфували вдома й у загальній таблиці підстрибнули на дві позиції вверх.
 
Та спочивати на лаврах підопічним Шпіря навіть на вільний тиждень не доводиться, бо далі через день після першого шкільного дзвоника важкий виїзд до земляків «Фаворита» в Невицьке. Причому колектив із Шишловців за вісім днів до цього матиме дуже цікаве домашнє дербі проти того ж «Невицького Замку ОК ДЮСШ Україна» і якщо «дадуть трясця» супернику, то змусять їх вже із потрійною мотивацією, із гіркою згадкою про свій прикрий камбек першого кола в Рокосові, зустріти «Гірника».
 
 
Арбітр – Олександр Жолобович
Асистенти – Мирослав Фула та Йосип Теремта
Делегат ФФЗ – Іван Попович
 
19 серпня, с. Рокосово, стадіон «Гірник», ясно і спека, + 31 градус, 120 глядачів
 
«Гірник» Рокосово – «Фаворит» Шишловці – 1:0 (0:0)
 
Голи: Куцик, 69.
 
«Гірник»: Ярослав Калинич, Віталій Терненко, Віктор Шпірь, Павло Павлій, Сергій Куцик, Василь Келемен, Василь Тодавчич, Михайло Щолоков, Сергій Шетеля, Станіслав Павлій, Іван Чутора (Андрій Гоздок, 84).
Запасні: Андрій Буняк.
тренер – Віктор Шпірь.
 
«Фаворит»: Михайло Качмар, Євген Костик, Максим Петухов, Олександр Яценко, Михайло Данкулинець, Сергій Хомяк, Дмитро Турега, Валерій Гапдяк, Крістіан Сакач, Василь Кирлик, Віктор Готра.
Запасні: Михайло Шовш, Марян Готра.
тренер – Владислав Ленчик.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 601 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: