Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Роля зіграв вирішальну роль у перемозі
21:40
Роля зіграв вирішальну роль у перемозі
Середнянці вдома здобули три очки з півфіналістом кубку області.

Роля зіграв вирішальну роль у перемозі
Вільхівці після кубкового протистояння підійшли до звітного матчу без Нергеша. Та й були питання по кондиціям та настрою гравців після останніх не вдалих матчів.
 
Розклади до матчу були на користь гостей, які йдуть ближче до лідерів та з перших хвилин гра носила рівний характер. Перші двадцять хвилин команди не сильно загострювали гру і моментів практично не виникало. Лише на 23-ій хвилині Джанда завершив подачу у карну зону ударом головою, Гринишин робить сейв.
 
Через чотири хвилини Апіян зі штрафного пробив у лівий кут, кіпер переводить на кутовий. На 30-ій хвилині Мандич вирішив скинути м’яч головою своєму воротарю, однак зробив це засильно і влучив у поперечку. За хвилину Фалес віддав чудовий пас врозріз на Ролю, який вийшов один в один з Гринишиним і з другої спроби добив шкіряного у ворота – 1:0.
 
На 33-ій хвилині Вільхівці виконали кутовий, Септа пробив головою та на заваді голу стала стійка. А вже трохи згодом рахунок став рівний. Мандич віддав довгу передачу вперед, Грицкевич продовжив головою, а Куцин, уникнувши офсайду, вийшов на рандеву з голкіпером, обійшов його і забив гол – 1:1.
 
У другій половині також було обмаль небезпечних епізодів, команди грали від захисту вичікуючи помилку суперника. На 58-ій хвилині Куртанич наважився на дальній удар, але не точно. Апіян відповів черговим пострілом зі стандарту метрів з 26, круглий пройшов біля стійки.
 
Ближче до завершення поєдинку далася взнаки фізична готовність гравців, господарі виглядали свіжіше і сповна скористались своєю перевагою у цьому компоненті. На 80-ій хвилині Роля отримав м’яч на лівому краї штрафної і влучно пробив повз воротаря – 2:1.
 
Після голу середнянці ще декілька разів ловили тячівців на контратаках, однак із завершенням виникали проблеми. На 84-ій хвилині Роля подав з лівого краю на дальню стійку, однак Гальчак пробив головою не точно. За хвилину Гальчак прибрав на замаху Септу і сильно пробив з 14 метрів, Гринишин парирував перший удар і справився із добиванням.
 
Підопічні Стегури та Деревлянка беруть реванш у Вільхівців і піднімаються на одну сходинку, обійшовши Витязь.
 
 
ФК «Середнє» - ФК»Вільхівці» 2:1
 
Голи: Роля, 31, 80 - Куцин, 36.
 
Середнє: Ерік Гречка, Анатолій Павліш, Іван Ільчук, Адріан Мігалко (Владислав Сердюк, 72) , Богдан Зуб, Віталій Мадяр (Сергій Далекорей, 59), Михайло Фалес (Дмитро Ганич, 80), Руслан Куртанич, Микола Джанда (Микита Гальчак, 65), Валерій Роля (Олександр Дячук, 90), Олександр Гузинець (Богдан Колодка, 65).
Запасні: Станіслав Кисіль.
Тренер – Михайло Стегура, Анатолій Деревлянка.
 
Вільхівці: Віталій Гринишин, Володимир Товт, Василь Гнепа (Роман Білінський, 46), Мартин Бакша, Олександр Септа, Павло Кривка, Юрій Мушка (Володимир Попадинець, 68), Іван Куцин (Мирослав Мудра, 54), Юрій Мандич, Артур Апіян, Олександр Грицкевич.
Запасні: Михайло Грабар.
Тренер – Юрій Бучок.
 
Попередження: Гальчак, 89 – Апіян, 40, Мудра, 64, Бакша, 80, Мандич, 87.
Тарас Галушка

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 665 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: