Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Ростислав Лях забиває дебютні голи за "Карпати" (ВІДЕО)
00:25
Ростислав Лях забиває дебютні голи за "Карпати" (ВІДЕО)
У своєму другому товариському матчі на турецьких зборах карпатівці здобули перемогу над словацькою командою «Середь».

Ростислав Лях забиває дебютні голи за Матч розпочався дуже вдало для підопічних Романа Санжара. Вже на старті двобою «зелено-білі» відкрили рахунок зусиллями Ростислава Ляха. У першому таймі «леви» спокійно контролювали хід поєдинку, високо пресингували суперника та фактично позбавили словаків м’яча. 

Наприкінці першої половини зустрічі «Карпати» подвоїли свою перевагу: львів’яни блискуче вийшли із оборони в атаку та вивели Ляха на ударну позицію. Ростислав завдав чудового обвідного удару і м’яч від стійки влетів у сітку воріт суперника.

По перерві «зелено-білі» надалі продовжували нав’язувати свою гру. Фінальну крапку у цій зустрічі поставив Жоао Діого Дженнінгс, який ефектно пробив з-за меж штрафного майданчика впритул зі стійкою та не залишив жодних шансів кіперу суперника – 3:0.


«Дуже задоволений матчем, добре, що ми зуміли здобути перемогу. Ми показали хорошу гру, сподіваюсь, що тренерському штабу сподобались дії команди і рахунок на табло. У першому взятті воріт мені, напевно, трішки пощастило, вдалось забити з гострого кута. Вже під час другого голу в нас вийшло зробити те, що награємо на тренуваннях. Хочу відзначити, що вийшла дуже хороша комбінація, ми вийшли з-під пресингу та вибігли в атаку, яка виявилась гольовою. Вдячний партнерам за передачу та за підтримку».

«Нас попереджали, що буде важко грати, тому що «Середь» – силова команда. Було багато контактного футболу, про який нам говорили наші тренери, але ми були готові до цього. Вважаю, що нам вдалось із цим впоратись. У перерві Роман Санжар подякував мені за гру, у деяких моментах мені підказав, що потрібно було робити».

«Це були мої дебютні голи за основну команду, я дуже щасливий зараз. Я працював над цим та хочу далі старатись, вдосконалювати свій рівень та допомагати «Карпатам» здобувати перемоги». 
 
Інформаційний центр ФК «Карпати»

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 679 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: