Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Розгром юнаків Березного в Концгазо
08:20
Розгром юнаків Березного в Концгазо
Традиційно першими на поле вийшли гравці юнацьких складів.

Розгром юнаків Березного в Концгазо
11 червня на стадіоні команди «Вітязь» проходив матч 7-го туру Першої ліги Західної зони чемпіонату закарпатської області між командами «Вітязь» Концгазо та «Березний» із Великого Березного. Перед матчем фаворитом вважалися господарі, адже вони в турнірній таблиці знаходились значно вище своїх опонентів з Березного.
 
З перших хвилин «Вітязь» захопив всю ігрову ініціативу і навів повний контроль на всіх ділянках поля. А Березнянці побудували свою гру від захисту. Активний старт з боку господарів приніс свій результат. На 7-ій хвилині Семків Олександр після індивідуального проходу вивів пасом Качаєва Василя на побачення з голкіпером гостей Мастяком Антоном. Василь не схибив і невідпорно пробив у дальній від кіпера кут. 1-0 на користь господарів. Концгазівці не зупинялись і робили все для того щоб розвинути свій успіх. На 14-ій хвилині той таки Качаєв Василь оформив дубль і зробив тим самим рахунок 2-0. Перший тайм і надалі проходив під акомпонемент господарів, але надалі глядачі голів так і не побачили.
 
Другий тайм проходив по такому ж сценарію одні атакують інші обороняються. Швидкі півзахисники «Вітязя» вправно робили свою роботу і захисна лінія гостей не встигала за ними. Як наслідок купа помилок Березнянців і купа голів від Концгазо. Спочатку Семків Олександр після скидки під удар від Качаєва Василя невідпорно пробив у верхній кут. Згодом головний герой матчу Качаєв Василь зробив рахунок 4-0 вдало використавши вихід віч-на-віч з голкіпером Березного. За декілька хвилин на 48-ій хвилині Качаєв Василь знову забив гол після виходу один на один з воротарем. На 55-ій хвилині лівий півзахисник «Вітязя» Тимчак Сергій продемонстрував свої хороші індивідуальні дії за допомогою яких він обіграв трьох захисників і з гострого кута пробив у ближній кут воротаря Березного Мастяка Антона. Ну і нарешті крапку в цьому матчі поставив той таки Качаєв Василь. Він завершив комбінацію своїх партнерів і з 8-ми метрів розтріляв ворота противника.
 
Як підсумок над результативна перемога господарів 7-0 і 5 голів від Качаєва Василя.
 
 
Арбітр : Рогач Ян
Асистенти арбітри : Головей Еміл, Павлюкович Богдан
Інспектор : Митровський Михайло
ФК «Вітязь» Концгазо – ФК «Березний» В.Березний 7:0
 
Голи: Качаєв, 7, 14, 41, 48, 60, Семків, 37, Тимчак, 55.
 
«Вітязь»: Сливка М, Кілб М, Качаєв Володимир, Тичак С, Качаєв Василь, Дуран В, Савко А, Іванов О, Семків О, Купар Є, Шутак М,
Запасні : Клепар Ю, Чегіль Б, Бабида С.
 
«Березний»: Мастяк А, Лурентський О, Шпілька В, Пілодайко В, Пелар Є, Цифра Ю, Ріпич Д, Мастяк І, Ільнчук В, Шелемович В, Сабов В, Запасні : Попович Б, Лешанич В.
Панченко Артем
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 814 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: