Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Розгром на "Юності" (ФОТО)
20:21
Розгром на "Юності" (ФОТО)
У центральному матчі туру гостям не вдалося уникнути розгромної поразки від головного фаворита сезону.

Розгром на До одного з найцікавіших протистоянь у третьому турі команди підходили з певними кадровими втратами: у виноградівців були відсутні Козар, Жаренко, Логойда та Петречко, а Оноківцям не змогли допомогти Путраш та Роля, а Корнутяк, побувши у команді місяць, повернувся у Хуст.

Стартові двадцять хвилин гості піддалися серйозному тиску з боку севлюшців, що вилилось у два взяття воріт Сидоренка. На 5-ій хвилині Євген Русин після стандарту пробивав з 12 метрів, але вище воріт. На 11-ій хвилині Віщак подав кутовий на дальню стійку, де Куделко пробив під поперечку та воротар перевів круглого у каркас воріт, а Чедрик був першим на добиванні – 1:0.

Через сім хвилин Чедрик записує до свого активу ще й асист на Реплюка, який розстріляв ворота з декількох метрів – 2:0.

На 22-ій хвилині гості втратили м’яч біля своєї штрафної, Віщак вивів Лободу на хорошу ударну позицію та Яромир трохи не влучив у праву дев’ятку з 14 метрів. Медея лише після екватору тайму зуміла провести кілька атак, а найгостріше було після подачі від Микуляка, Гальчак пробив головою з шести метрів та Кондратюк робить сейв і переводить на кутовий.

По перерві на 51-ій хвилині Медведєв виконав подачу у штрафну, де "ударом скорпіона" намагався забити Едгар Русин, але воротар зловив не складний удар. На 54-ій хвилині у зіткненні з Чедриком ушкодження отримав центральний захисник гостей Піньковський і змушений був просити заміну.

Далі двохвилинна активність біля воріт Сидоренка призвела до чергового голу. Спочатку Віщак викотив під удар Чедрику та поперечка грає за команду Ковача. А вже за мить Чедрик віддає другу гольову передачу у матчі на Віщака і той не схибив з 10 метрів – 3:0.

На 62-ій хвилині Медведєв віддав у карну зону на Соскиду і тому ставить підніжку Євген Русин, арбітр призначає пенальті, який реалізував Едгар Русин – 3:1.

Однак вже за п’ять хвилин Едгар з героя перетворився на антигероя залишивши свою команду в меншості, заробивши другу жовту картку за грубий підкат ззаді. 

Після цього було зрозуміло, що шанси на камбек у гостей мізерні. За цим послідували заміни у команд, які трохи збавили темп гри. Севлюш обстрілював ворота суперника та з ударами Варваринця та Русина Сидоренко справився. На 77-ій хвилині ефектним пасом п’яткою від Варваринця скористався Ковтун, який обвідним ударом забив четвертий м’яч своєї команди – 4:0.

Підопічні Гібалюка у першому домашньому поєдинку в чемпіонаті дарують вболівальникам видовищну перемогу над командою з Ужгородщини і продовжують гонитву за лідируючим Хустом.


ФК «Севлюш» (Виноградів) – ФК «Медея» (Оноківська ОТГ) – 4:1 

Голи: Чедрик, 11, Реплюк, 18, Віщак, 59, Ковтун, 77 – Русин, 63 (пен.)

Севлюш: Олексій Кондратюк - Василь Ковтун (Борис Штефан 79), Василь Куделко, Микола Ількович, Роберт Смокоровський (Олексій Остафійчук, 79) - Євген Русин, Яромир Лобода (Юрій Мешко, 65), Юрій Віщак (Даніель Баник, 79), Володимир Варваринець, Михайло Реплюк (Артур Дорі, 73) - Михайло Чедрик (Михайло Чутора, 75).
Тренер – Микола Гібалюк.

Медея: Владислав Сидоренко – Іван Ільчук, Едгар Русин, В’ячеслав Пінковський, Михайло Дудаш (Богдан Зуб, 79) – Микита Гальчак (Іван Капустей, 46), Едуард Дзьоба, Владислав Микуляк (Дмитро Іванов, 79), Віталій Медведєв, Микола Джанда (Юліан Козуб, 60) - Руслан Соскида.
Тренер - Іван Ковач.

Вилучення: Едгар Русин, 68.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 679 | Додав: lobda | Рейтинг: 4.0/4
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: