Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Розгром "Ниви" по-минайські (ФОТО)
20:17
Розгром "Ниви" по-минайські (ФОТО)
Ужгородська команда бере реванш у Ниви з Тернополя і виходить на перше місце.

Розгром
З перших хвилин у господарів вийшли незмінні гравці, єдиним винятком став Гавриленко, який був дискваліфікований на цю гру, його змінив Лобода, який провів всі 90 з гаком хвилин на високому рівні, не поступаючись ні в одному єдиноборстві. Гра носила досить передбачуваний характер, як для домашніх ігор минайців. Ужгородці вели гру, створювали багато моментів, а гості шукали свій шанс у контратаках.
 
По завершенню першої десятихвилинки одразу два рази за неповну хвилину біло-голубі могли забивати. Гегедош пробивав з-під захисника з 12 метрів, Механів впіймав. За мить Кополовець навісив зліва, Роберт пробив головою, але знову у руки воротарю.
 
Далі настала черга зелено-жовтих марнувати хороші гольові нагоди. На 12-ій хвилині Литовченко опинився один перед воротарем і перекидував його, але влучив у поперечку. За п’ять хвилин Кривий здійснив перехоплення біля штрафної минайців, віддав на Литовченка і той дивом не влучає у пустий кут воріт з 10 метрів. Відповідь послідувала моментально – Кополовець перевів атаку з правого краю на лівий, де відкрився Пиняшко і технічно відправив м’яч обвідним ударом у дальню дев’ятку – 1:0.
 
Наступні атаки господарів вже не мали чіткого завершення, а тернопільські футболісти лише під завершення тайму змогли потурбувати Мелашенка ударом з 19 метрів від Кривого, Сергій відбив.
 
На старті другої половини зустрічі Минай додав в атаці і це дало результат. Спочатку Нурієв заробив стандарт і сам його виконав з 19 метрів, але за гостей зіграла поперечка. Далі Кополовець завдав сильного удару під перекладину, Механів перевів на кутовий. Подачу від Микуляка з корнера другим дотиком завершив Василь Кобін – 2:0.
 
Надалі гра перейшла у більш спокійне русло, підопічні Харьковщенка впевнено контролювали м’яч і не давали супернику шансів. На 78-ій хвилині Пиняшко міг оформити дубль, коли після кутового зіграв на підборі і пробив у лівий кут воріт та Герт виніс з лінії. Та за дві хвилини свіжий Федак здійснив відбір і одразу віддав вперед на Гегедоша, який вийшов сам на сам і перекинув воротаря – 3:0.
 
Під завершення зустрічі Стефан міг ще раз записати на свій рахунок асист, коли пройшов лівим флангом і прострілив у карну зону, м’яч відскочив до Микуляка, який одразу пробив з 17 метрів, круглий лише чиркнув об хрестовину.

Минай завдає першу розгромну поразку Ниві у цьому сезоні, показавши при цьому хорошу результативну гру.
 
 
ФК «Минай» - ФК «Нива» Тернопіль 3:0
 
Голи: Пиняшко, 17, Кобін, 50, Гегедош, 80.
 
Минай: Сергій Мелашенко, Василь Беца (Едуард Сухомлин, 88) Василь Кобін, Ігор Ощипко, Петро Стасюк, Яромир Лобода, Владислав Микуляк, Василь Пиняшко (Іван Капустей, 84), Михайло Кополовець (Стефан Федак, 70), Роберт Гегедош (Михайло Бабій, 82), Анатолій Нурієв (Олексій Шпак, 52).
Запасні: Владислав Сидоренко, Дмитро Бабенко.
Тренер – Ігор Харковщенко.
 
Нива: Максим Механів, Андрій Герт, Тарас Мороз, Павло Макогон, Валентин Залізняк, Ігор Кохман, Богдан Слоневський, Тарас Кривий, Ігор Гатала, Микола Темнюк, Олексій Литовченко.
Запасні: Роман Жмурко, Мирон Бідний, Роман Волохатий, Ярослав Волошин, Олег Хруставка, Анатолій Чорномаз, Олександр Юрчак.
Тренер – Олександр Стахів.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.


 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 941 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: