Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Розгром по-середнянськи (ФОТО)
21:28
Розгром по-середнянськи (ФОТО)
В останньому матчі першого кола гравці мали б показати свій максимум.

В останньому матчі першого кола гравці мали б показати свій максимум, щоб піти на канікули в хорошому настрої та на полі сьогодні була лише одна команда.

Перед початком поєдинку гравці хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих українських бійців на сході України. Початок гри пройшов розмірено, в спокійному темпі. Карпати не замикались на своїй половині, намагались грати з суперником на рівних.

Досить несподівано вже на 6 хвилині в середині поля важку травму отримав захисник Чумак, якого відразу ж доставили в лікарню, для детальнішого обслідування.

Середнянці не хотіли довго відкладувати справу з забитим м’ячем і почали штурмувати чужі володіння. Перший дзвіночок для Ковалевича продзвенів після потрапляння в перекладину від Пиняшка і слабкого добивання Кручаниці. А вже по завершенні другої десятихвилинки Віктор Ряшко без перешкод прямим ударом метрів з 25 відкриває рахунок. Піймавши кураж господарі далі продовжували комбінувати на чужій половині поля. На 26 хвилині чудова багатоходівка завершилася прострілом від Гуловича з лівого флангу, після рикошету шкіряний відскочив до Бандуровича і той з 10 метрів пробиває голкіпера. Ще через 4 хвилини рахунок стає розгромним: подача з кутового у виконанні того ж таки Бандуровича, ніким не прикритий Кручаниця має час щоб прийняти і сильно пробити, що він і робить.

Волівчани також намагалися атакувати та декілька ударів по воротам Славіка були скоріш для статистики.

З початком другого тайму місцеві вболівальники почали вимагати ще голів і середнянці одразу ж побігли виконувати їх побажання. Вже на 50 хвилині Пахомов вивіреною передачею виводить Пиняшка на самотнього воротаря і той переграє його у ближньому бою. Середнє і надалі диктувало свої умови на полі не даючи відпочити оборонцям і воротарю. Як зазначив один з глядачів, у Карпат, які мали впродовж всього матчу великими силами захищати свої ворота, сформувалася так звана оборонна «лінія Арпада».

В другій половині зустрічі тренери обох команд дали пограти найближчому резерву.

Найпродуктивніше за відведений йому час відпрацював Михайло Дудаш, на 64 хвилині вийшовши на заміну на правий фланг одразу через декілька хвилин вивів на побачення з Ковалевичем Ряшка і той не схибив. А за 4 хвилин до завершення матчу, Михайло включив швидкість і втікши від опікуна виконав простріл, який на дальній стійці замкнув юний дебютант у складі середнянців Свадеба.

Як і передбачалося зустріч пройшла без інтриги, вже після першого тайму господарі поля вели з розгромним рахунком, провівши ударну десятихвилинку впродовж якої забили три м’ячі. Ще безліч гольових моментів біля воріт Ковалевича було не реалізовано. Гості з Воловця, які могли і не приїхати на матч через внутрішні проблеми, не здавалися і пробували грати у свій футбол, рівень якого помітно впав до кінця першого кола. Мабуть причиною цьому є зовсім не футбольні моменти.

Арбітр: Шимон Ю.
Асистенти: Горгош М. Рожков С
Кількість глядачів: 100. Температура +23

ФК «Середнє» Середнє - ФК «Карпати» Воловець 6:0

Голи: Ряшко 21’, 68’, Бандурович 26’, Кручаниця 30’, Пиняшко 50’, Свадеба 86’.

Середнє: Юрій Славік (Михайло Костюк, 46), Володимир Лисаченко, Юрій Шукаль, Мирон Гулович, Віктор Чумак (Роберт Смокоровський, 6), Денис Пахомов (Олександр Свадеба, 68), Михайло Крьока (Володимир Дуран, 72), Віктор Ряшко, Василь Пиняшко Іван Ковач, 75), Василь Кручаниця (Крістіан Сегедій, 49), Іван Бандурович (Михайло Дудаш, 64).

Тренер: Михайло Іваниця.

Карпати: Артур Ковалевич, Іван Шуга, Віталій Далекорій, Михайло Зуб, Василь Фуцур, Іван Мушка (Сергій Глива, 56), Василь Бирак, Денис Яргін, Ілля Сличко, Василь Понзель (Михайло Сличко, 56), Іван Блецкан (Ігор Климович, 46).

Тренер: Косач О.

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте або натисність ТУТ.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1208 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: