Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Розгром по-середнянськи з хет-триком Шольца (ФОТО)
19:54
Розгром по-середнянськи з хет-триком Шольца (ФОТО)
Свалявці зазнають болючої поразки від лідеру чемпіонату.

Розгром по-середнянськи з хет-триком Шольца (ФОТО)
За всіма прогнозами цей матч претендував на статус центрального і привертав велику увагу вболівальників. Та господарі добре постаралися, щоб дуже швидко вбити інтригу у цьому матчі.
 
У команди Василя Варги з приходом новачків у атакуючу ланку вже чітко вимальовується тверда основа, яка і вирішує долю матчів. Поляна, через не приїзд юнацького складу на гру, добрала з молодіжного складу трьох гравців.
 
Вже на першій хвилині Кундрик віддав вперед на Тищука, який з лівого краю увійшов у штрафну і пробив з 15 метрів, але трохи вище. Та вже на 9-ій хвилині Павло замикає головою подачу з кутового від Рацина – 1:0.
 
На 23-ій хвилині Качур виборов м’яч на правому краї, пройшов справа до воріт і прострілив вздовж, Соскида у падінні заштовхав круглого у ворота – 2:0.
 
Через три хвилини знову прийшов гол з правого флангу: Лукіяник здійснив швидкісний забіг до воріт, прострілив на Соскиду та його удар прийняла поперечка, Бако підібрав м’яч перед штрафною і прицільно пробив у кут – 3:0.
 
У свалявців нічого не виходило попереду, вся гострота створювалась після стандартів, але Кучінка сьогодні відмінно діяв на виходах. Зелено-червоні обстрілювали воротар Бучка з різних дистанцій: Трачук пробивав з 25 метрів, воротар забрав. Качур бив з правого краю з 14 метрів, але вище. На 44-ій хвилині Рацин навісив зі штрафного, Кундрик був першим на м’ячі і увігнав головою шкіряного у сітку – 4:0.
 
Річард Шольц, який змінив Соскиду в перерві, одразу ж почав виправдовувати довіру тренера. Бако вивів Річарда до воріт і той переграв кіпера – 5:0.
 
Середнянців доволі легко взламували оборону суперника і створювали момент за моментом. Трачук віддав на хід Шольцу, який знову вийшов на одного Бучка та цього разу втратив нагоду забити. Далі Качур опинився перед одним воротарем та пробив в нього. За мить Качур асистує Шольцу, але Річард програє очну дуель воротарю. На 52-ій хвилині стався курйозний гол, коли Власик скинув головою своєму голкіперу та той йдучи на м’яч перечепився і впав, Шольц закотив вже у пусті ворота – 6:0.
 
На 58-ій хвилині Бако вибіг до воріт з лівого краю і перекинув Бучка, але не влучив у рамку. На 61-ій хвилині Качур пройшов правим флангом і прострілив на Шольца, який за 15 хвилин оформив хет-трик – 7:0.
 
На 66-ій хвилині Бако подав зі штрафного, Медведєв після верхової боротьби спробував добити з 5 метрів, але голкіпер відбив удар впритул. Та вже за чотири хвилини худлівський півзахисник розписується у воротах Бучка: після передачі від Бучка Віталій вийшов один в один і провів завершальний гол у грі – 8:0.
 
За двадцять хвилин, що залишилось грати господарі ще тричі були близькими до голу. На 72-ій хвилині Бако віддав у вільну зону на Шольца, який вибіг до воріт та не зміг пробити Бучка. За п’ять хвилин Трачук зі штрафного з 26 метрів влучив у поперечку. Далі Дрозд підключився правим краєм до атаки і пробив з 17 метрів, воротар перевів на кутовий. Після виконання цього стандарту Бундаш зіграв на підборі і пробив з 19 метрів, Бучок зловив.
 
Середнє повністю декласує суперника, який практично не ніс ніякої загрози воротам Кучінки (а згодом Костюка).
 
 
Арбітр – Михайло Митровський
Асистенти – Валерій Шкура, Річард Готра
Делегат матчу – Йосип Шитєв
 
смт Середнє, глядачів 150
 
ФК «Середнє» - ФК «Поляна» 8:0
 
Голи: Тищук, 9, Соскида, 23, Бако, 26, Кундрик, 44, Шольц, 46, 52, 61, Медведєв, 70.
 
Середнє: Павло Кучінка (Михайло Костюк, 83) - Мирон Гулович, Сергій Кундрик, Василь Куделко, Євген Лукіяник (Юрій Дрозд, 46) - Віталій Трачук, Олександр Бако, Дмитро Рацин (Олексій Франчук, 62) – Павло Тищук (Віталій Медведєв, 54) Іван Качур (Мирослав Бундаш, 78), Руслан Соскида (Річард Шольц, 46).
Тренер – Василь Варга.
 
Поляна: Ярослав Бучок - Артур Русин, Михайло Власик, Ігор Тимкович, Руслан Гогерчак (Іван Грубінка, 74) - Віталій Міклош, Євген Русин, Едуард Мельник - Іван Русин, Михайло Русин, Володимир Варваринець (Степан Стегура,72).
Запасні: Дмитро Молнар.
Тренер – Михайло Кондря.
 
Попередження: Гогерчак, Є. Русин, Мельник.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1066 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
4 мікітос  
0
Такі результати то чекалося, не може команда грати другий рік подряд одним составом, без замін, а в цьому році ще і без зарплати. Логічно і правильно знятися з чемпіонату і не мучитися. Нашо існує команда, якшо вона не треба президениу? А тренер Кондря замість того аби підтримати пацанів, тупо хуйкать в уаждів грі, унижає, а сам бик, биком! Жаль пацаніа і фанатів!

3 Ваня86  
0
Артур ну представ шо приїхали журналісти в Сваляву..зняти цей безлад та розруху наприклад стадіону Авангард та інших стадіонів якшо їх так можна називати..то вони це і непокажуть бо Час Футболу на другий день закриють, а Селменський піде пасти корови. В Сваляві Мер ЛАНЬО І.І. Голова адміністрації тоже цімбора Ланя як одного так і іншого, Безик Владислав голова Федерації районної він же керуючий готеля Ланя Михайла у Поляні..про шо дальше говорити? а по Поляні то дійсно печально і один Дрогобецький вже не потяне коли всі бізнесмени лим жопу лижуть та у віп ложах сидять, а у футболі 0.Така ситуація яу у Сваляві катастрофічна далеко непоодинока і скоро чиновники такі як у наших обласних та районних федераціях будуть розписувати результати, голи, місця без ігор, а журналісти мають бути незаангажовані і говорити реальні речі..Артур а може они їздили тоді у Сваляву?? :)))Лим не на футбол майже.

2 Віола  
0
Сумно,нічого не скажеш... Хоч я і вболівав за ФК Середнє в цьому матчі, мені було неприємно, шо Поляна пропустила стільки м"ячів... Мені Поляна симпатизує... На мій погляд в Поляні не вистачає таких старших, досвічених гравців, як наприклад у ФК Середнє: Кундрик, Куделко, Соскида, котрі б керували молодими в Поляні, доречі непоганими, талановитими гравцями.. Поляна - добра команда, просто треба пережити ці неприємні речі...

1 Artur84  
0
Хочете вірте,хочете ні, але cхоже на те, що Поляна доживає останні дні в цьому чемпіонаті, в команди взагалі немає юнацького складу, в команди також немає і основного, тому взяли 3-х гравців із юнацького. В команди також відсутнє  повноцінне фінансування (за словами самих гравців). Скоріше за все клуб може припинити свої муки! Але це все є наслідком розвалу Свалявського футболу на рівні району, який за головування Безика просто пропав, чемпіонат району навіть не розпочався в 2018 році, нема команд, нема нормальних полів, нема суддів нормальних (нещодавно в кубку трьом суддям разом було під 200 років!!!!), нема юнаків! Поляна трималася лише на ентузіазмі Дрогобецького, який скоріше за все вичерпався! Більше на Свалявщині до футболу діла ні в кого немає (маю на увазі спонсорів та меценатів)! Такі реалії Свалявського футболу, а колись (в кінці минулого чемпіонату) пані Терембець та Сельменський обіцяли одному дозвонювачу проінспектувати Свалявщину на предмет занепаду футбольного життя, але видно для них важливий лише їх імідж та красива картинка на ТВ!

الاسم *:
Email *:
كود *: