Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Розгромна перемога юнаків над «Інгульцем»
16:23
Розгромна перемога юнаків над «Інгульцем»
Ефектна перемога молодіжки «Минаю»!

Розгромна перемога юнаків над «Інгульцем»

Закарпатці в матчі з «Інгульцем» забили 4 голи: 2 у першому таймі і 2 в останні 10 хвилин. Друга і така потрібна перемога в сезоні.

Як і передбачалося боротьби в цьому матчі було багато. Проте «минайці» були готові до неї: вони не поступалися в кожному епізоді, забирали підбори, вдало пресингували. Команда Миколи Цимбала більше володіла м’ячем, а коли втрачали його, то не дозволяла опоненту вміло вийти з оборони в атаку.  

І, звісно, господарі були ефективними в атаці. Так, на 25 хвилині Ельдар Кулієв з лівого флангу прострілив у центр штрафної, Кашперук вирішив не бити, а продовжив атаку і переадресував на Дурдаса, який у дотик забиває – 1:0.

Після цього «минайці» не зменшували обертів і продовжили тиснути на ворота суперника. І під кінець тайму їм це принесло успіх. Знову у гольовому епізоді взяв участь Кулієв: він обіграв захисника, пройшовся флангом і пробив – м’яч від голови захисника «Інгульця» полетів у ворота, а голкіпер зреагувати не встиг – 2:0.

Після перерви «Інгулець» очікувано хотів додати агресії в нападі, але команда Миколи Цимбала була готова до цього. І не зменшувала обертів – «минайці» і далі контролювали м’яч та постійно тиснули на ворота суперника.

І також створювали моменти – на 70 хвилині Дурдас міг робити дубль, але не пощастило. А в останні 10 хвилин господарі добили суперника. На 82-ій Бодня з кутового навісив точно на голову Махінки і Денис забиває дебютний гол за «Минай».

А на 90-ій знову кутовий приніс результат, щоправда не відразу: захисники відбилися, Шевчук продовжив атаку і навісив у штрафну на Диянчука. Дмитро розібрався в епізод ефектно – 4:0.

Блискуча перемога «Минаю» в цьому матчі!

Прес-служба ФК "Минай"
 

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 391 | Додав: Лобда | Рейтинг: 4.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: