Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Розклад матчів кваліфікації УФЛ сезону 2021
14:36
Розклад матчів кваліфікації УФЛ сезону 2021
У суботу, 6 лютого, пройде кваліфікаційний тур УФЛ, де новачки змагань боротимуться за потрапляння у новий сезон.

Розклад матчів кваліфікації УФЛ сезону 2021 Сезону 2021 - бути! Щоправда, він буде скорочений – команди зіграють всього 7 турів, замість 14. І вже в суботу, 6 лютого, відбудуться матчі кваліфікації - її проведуть для команд, які прагнуть потрапити в УФЛ цього року. У кваліфікації візьмуть участь 10 команд, яких розподілили на 3 групи. 

В групі А зіграють 4 команди («Фіхтен», «Ваша Хата», «Метеор» та «Кам’яниця-2»), в групі В – 3 («Беркут», «Сімер», «Доманинці») та в групі С – 3 («Будівельник-2», «Радванка», «Проспект-junior»).

Переможці кожної групи беруть участь у «фіналі трьох», де грають один з одним. Хто займає у цій підгрупі 1 і 2 місце – потрапляють у Першу лігу, 3 місце – у Другу. 

Колективи, які посіли 2 місця у своїй підгрупах (А,В,С) – автоматично потрапляють у Другу лігу. А футзалісти, які посіли 3 місце, в тому числі і 4 у групі А, в цьому сезоні в УФЛ участі брати не будуть. 

Усі матчі відбудуться в суботу, 6 лютого, в залі №1 спорткомплексу «Юність». 

Матчі будуть проходити без глядачів. І у зв’язку з цим організатори просять команди приходили в зал виключно на власні ігри. 

Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 540 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: