Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Розправу над суддями влаштували після футболу у Виноградові
13:10
Розправу над суддями влаштували після футболу у Виноградові
Матч між ФК «Севлюш» із Виноградова та ФК «Метеор» із Пістрялова завершився скандалом.

Матч між ФК «Севлюш» із Виноградова та ФК «Метеор» із Пістрялова завершився скандалом.

Натовп уболівальників накинувся на бригаду арбітрів, що обслуговувала поєдинок лідерів чемпіонату Закарпаття у вищій лізі. Менше десятка міліціонерів не врятували суддів від розлючених уболівальників.

Матч був важливий з точки зору турнірного становища команд: гості очолюють турнірну таблицю, а господарі поля до цього матчу ішли на четвертому місці. Тож зрозуміло, що пристрасті вирували на футбольному полі. А вже з другої хвилини – і на трибунах. Майже одразу після стартового свистка арбітр Василь Качур призначає пенальті у ворота виноградівців, чим обурює фанатів ФК «Севлюш». Згодом і головний арбітр, і суддя на лінії прийняли ще кілька доволі неадекватних на думку місцевих уболівальників рішень.

У підсумку виноградівці програли з рахунком 1:2, а розлючені фанати, вважаючи, що суддів купили, натовпом накинулися на «людей в чорному».

На фото «7 Днів» видно, скільки охочих «пояснити суддям футбольні правила» оточило їх на шляху до роздягальні. Сховатися арбітр матчу Василь Качур та його бригада не встигли. Тож кілька хвилин отримували стусани від рознервованих фанатів. В арбітрів летіли тапки й кросівки, їх поливали водою… Наряд міліціонерів, що мав охороняти громадський порядок під час матчу, врятувати арбітрів чи то не встиг, чи то не дуже й поспішав. Після добрячої прочуханки суддям вдалося вирватися і сховатися в роздягальній.
Джерело

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 882 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 АLEXANDR  
0
так что, судья подумал сначала, что он творит...

1 АLEXANDR  
0
в России попроще : Участникам и организаторам нечестных соревнований будет грозить не только солидный денежный штраф, но и уголовный срок от шести до семи лет.

الاسم *:
Email *:
كود *: