Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Рух" результативно потренувався на "Минаю" (ВІДЕО)
23:01
"Рух" результативно потренувався на "Минаю" (ВІДЕО)
У виїзному спарингу закарпатська команда зазнала великої поразки від лідера Першої ліги України.

Матч проти одного з претендентів на путівку в елітний футбольний дивізіон України «Минаю» був підсумковим для «рухівців» на львівських зборах, повідомляє офіційний сайт львівського клубу. «Жовто-чорні» вийшли зарядженими на гру й зі стартовим свистком арбітра одразу активізувалися. Вже на першій хвилині Данііл Кондраков обікрав захисника закарпатців та реалізував рандеву з голкіпером гостей – 1:0.

Не встигли підопічні Василя Кобіна зробити висновки після першого пропущеного голу, як львів’яни подвоїли свою перевагу. Настирливий Кондраков прорвався правим флангом та зряче прострілив на потенційного новачка «Руху», який п’ятою ефектно перевів м’яч у ворота – 2:0.

За кілька хвилин команди обмінялися небезпечними моментами. Постріл Артура Карнози парирував Олександр Бандура, а у складі «Руху» Олег Синиця не зумів реалізувати вихід віч-на-віч з воротарем «Минаю». Все ж на екваторі першого тайму побачення з кіпером гостей успішно реалізував ганець Ернест. Нападник більярдним обвідним ударом відправив м’яч у лівий кут воріт суперника – 3:0.

Розгром «минайців» по перерві продовжив інший склад «жовто-чорних». На 61-ій хвилині четвертий гол записав у свій актив Іван Калюжний. Хавбек змістився з лівого флангу в центр, оманливим рухом посадив на п’яту точку оборонця закарпатців та результативним ударом зробив рахунок 4:0.

Схоже, такий розвиток подій на полі не на жарт розлютив захисника «Минаю» Дмитра Сартіну. За кілька хвилин оборонець у грубій формі зніс у власній штрафній площі Володимира Заставного – безапеляційне пенальті. Вирок арбітра з позначки реалізував Станіслав Біленький – 5:0. А на 78-ій хвилині новобранцю «Руху» вдалося поставити жирну крапку в грі. Мар’ян Мисик з кутового подав на Біленького, який влучним пострілом оформив дубль. 

У підсумку, «Рух» перемагає «Минай» з розгромним рахунком 6:0. Попереду ще тиждень тренувань. Наступний товариський поєдинок «минайці» проведуть на Закарпатті – 14 лютого запланований вже третій товариський матч із «Ужгородом».


9 лютого 2020 року. Поле академії «Руху».

«Рух» – «Минай» – 6:0

Голи: Кондраков, 1, ГНП, 3, Ернест, 21, Калюжний, 61, Біленький, 70 (пен.), 78.

1 тайм. «Рух» Львів: Бандура (Мисак, 30), гравець на перегляді, Дуць, Коробенко, Саків, Брікнер, Русин, гравець на перегляді, Синиця, Ернест, Кондраков. 
2 тайм. «Рух» Львів: Мисак (Ільющенков, 60), Мисик, Копина, гравець на перегляді, Заставний, Мартинюк, Калюжний, гравець на перегляді, Бойчук, Біленький, гравець на перегляді. 
Головний тренер: Юрій Бакалов.

Попередження: Кондраков, 26, Маїк, 45, Мартинюк, 54, Сартіна, 69.


Наставник «Минаю» Василь Кобін поділився своїми враженнями після контрольного матчу проти «Руху».

– Дуже погано розпочали матч, адже одразу припустилися грубих помилок. Центральні захисники слабо відіграли, відтак, команда з перших хвилин відчула невпевненість у власних силах на фоні хорошого суперника, тому в підсумку маємо такий поганий результат. 

Гадаю, не будемо робити після цієї гри глобальних висновків. У нас немає великих коштів, щоб ми могли з десяток гравців відправити з команди і набрати нових. Нам потрібно працювати з тими футболістами, які наразі є у нашому розпорядженні. Ми будемо шукати підсилення, адже всі клуби укомплектовуються, окрім нас. На кожну ланку хочеться запросити принаймні двох гравців, але ми не можемо собі це дозволити. 

«Рух» кардинально змінився. Команда зараз грає за іншою схемою, «жовто-чорні» стали агресивнішими і більше атакують. Мені сподобався «Рух». Гадаю, це дуже пристойна команда.


 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 942 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: