Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Рух" U21 перемагає минайців
19:35
"Рух" U21 перемагає минайців
Дубль «Минаю» поступився львівським одноліткам з рахунком 0:3.

Не сказати, що рахунок по грі – наша команда володіла м’ячом, намагалася грати у комбінаційний футбол, але «Рух» свої моменти використав, а ми – ні.

Варто зазначити, що склад наших дублерів був підсилений гравцями основи. Допомогти U-21 вийшли Карноза, який довго не мав ігрової практики, Глагола, Едгар Капаррос та дебютував у футболці «Минаю» новачок Малепе.

Що цікаво, і «Рух» грав з футболістами основи – Мисиком та Мартинюком, які не могли допомогти завтра головній команді через дискваліфікацію.

Звісно, з такими іменами у складі «минайцям» було легше і пресингувати суперника, і тримати м’яча. Завдяки цьому і вдався дебют матчу – тільки Карноза вже до 5-ої хвилини  міг забивати двічі, але не пощастило.

Гості змогли витримати тиск і відсунули гру від своїх воріт. І навіть змогли забити – скористалися неузгодженістю оборони  і Козловський вийшов один-на-один – 0:1.

Цей гол дезорієнтував господарів і після нього організувати комбінаційну атаку довгий час не вдавалося.

Додали наші хлопці в другому таймі. Збільшили темп, активно пресингували та володіли м’ячом. Найкраще виділявся Артур Карноза. Він сам заробляв стандарти, сам їх і реалізовував. На жаль, без результату.

«Минайці» продовжували тиснути до 80-ої хвилини, проте без результату – до третини поля доходили, але останнього удару від команди не було. Натомість на цій же хвилині пропустили контратаку, з якої досвідчений Мисик зумів завдати класного удару – 0:2.

На жаль, фінального штурму закарпатські вболівальники не дочекалися. Міг забити Глагола, який постійно шукав можливості для удару, але не вдалося. Плюс – пропустили і третій. І знову після контратаки – забив Рудюк.

У підсумку програємо після двох успішних турів.  Завтра, 1 листопада, реванш у «Руха» спробує взяти U-19 та, звісно, основна команда.


«Минай» U-21 – «Рух» U-21 0:3

Голи: Козловський, 24, Мисик, 80, Рудюк, 85.

«Минай» U-21:  Таран, Петро Луців, Сягровський, Василь Луців, Шевченко, Федоров (Чистяк, 86), Малепе (Ромашев, 46), Капаррос (Кашперук, 86), Глагола, Карноза, Навроцький

«Рух» U-21:  Бабічин, Веремієнко, Зец, Мартинюк, Овчаренко, Слюсар, Рудюк, Карабін, Мисик, Козловський

Інформаційний департамент ФК «Минай»
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 368 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: