Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Рух" вирвав перемогу на завершенні (ВІДЕО)
18:36
"Рух" вирвав перемогу на завершенні (ВІДЕО)
По дорозі зі словацького збору винниківський клуб заїхав у Минай.

Попри те, що для «Минаю» матч з «Рухом» був уже третім спарингом за тиждень, у першому таймі гостріше в атаці діяли саме господарі. Вже на 8-ій хвилині реальну нагоду вивести свою команду вперед мав Артур Карноза. Щоправда, відзначитись зі штрафного йому завадила стійка. До речі, екскарпатівець був найактивнішим у складі своєї команди. Наприкінці тайму саме його нестандартний пас зовнішньою стороною стопи дозволив Пиняшку прорватись на побачення з Мисаком, але, на щастя, Василю у цьому епізоді забракло влучності. Гаряче було і перед самісінькою перервою. Закарпатці вдало вибігли в контратаку, на вістрі якої опинився Стасюк. Його удар з лівої теж пройшов повз ворота.

У другому таймі гра дещо заспокоїлась, але для Ільющенкова, який замінив Мисака у рамці, робота таки знайшлась. На 69-ій хвилині кіпер «Руху» здійснив видовищний сейв після удару Шпака, а через мить вже Заставний завадив Кополовцю зіграти на добиванні, блокувавши удар суперника у підкаті.

Загалом же на останніх редутах «жовто-чорні» діяли безпомилково, а під завісу поєдинку ще й підловили суперника на контратаці. Гравець на перегляді вивів Кондракова на ударну позицію і той своїм ударом не залишив шансів Кулінічу. 


«Минай» - «Рух»  0:1 (перший тайм 0:0)

Гол: Кондраков, 90+1

«Минай»: Попович (Кулініч, 45) - Беца (Лобода, 77), Допілка (Дмитренко, 45), ГНП, Стасюк - Вагін, Гавриленко, Страшкевич - Карноза (Шпак, 63), Пиняшко (Микуляк, 77), Маїк (Капустей, 63)

«Рух»: Мисак (Ільющенков, 45), Леандро (ГНП, 45), Дуць, Никитюк, Марушка, Заставний, Копина, ГНП (Брікнер, 45), ГНП (ГНП, 66), Русин, Габрієль (Кондраков, 35)
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 651 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: