Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Рутенія" не дограла матч з березнянським бійцівським клубом
21:22
"Рутенія" не дограла матч з березнянським бійцівським клубом
Сторожницькі футболісти відмовилися продовжувати матч та всім складом зійшли з поля.

Першими з центру поля починали гості. Вони ж першими створили гострий момент. Після подачі з правого краю Костик пробивав, але його удар був заблокований захисником. Загалом перша двадцятихвилинка проходила під тотальним контролем гостей. Підопічні Балажинця тричі могли засмучувати суперника, але удар Гальчака прийшовся у поперечку, а Костик влучив у стійку. Декілька виходів один в один та удари зі штрафних парирував кіпер господарів. На 25-й хвилині Костик обікрав захисника і вибігав на одного воротаря та захисник Березного наздогнав і сфолив на супернику за три метри до карної зони. За зрив виходу сам на сам отримав жовту картку.
 
Двадцять сьома хвилина виявилось результативною для господарів. Нападник Березного увірвався з лівого краю у штрафну, прострілив на дальню стійку, де партнер розстріляв порожні ворота. Гості не змогли оговтатись від такого розвитку подій і поступово віддали ініціативу команді суперника.
 
Тайм другий активніше почали гості. Лукіяник пройшов лівим краєм, прострілив у карний суперника, але Гряділь затягнув з ударом і небезпечний момент втрачено. Згодом господарям знову вдається вразити ворота суперника. Після подачі з кута поля захист гостей зіграв не найкращим чином і нападник Березного подвоює перевагу своєї команди.
 
За декілька хвилин березнянські футболісти потроюють свою перевагу. Після подачі зі штрафного Марко зіграв на виході, але м'яч відскочив до нападника господарів і той розстріляв порожні ворота – 3:0.
 
Надалі гра супроводжувалась суддівським свавіллям, яке залишило свій відбиток на грі. Жентичка по ходу гри двічі відкрито вдарили по лицю в зовсім не ігровій ситуації, але все на що сподобився арбітр, це показати жовту картку двом березнянським бійцям. Одразу після цього граючий тренер Рутенії Балажинець намагаючись вияснити у арбітра, яке покарання має бути за навмисний удар суперника, котрий не володіє м'ячем, у відповідь отримав жовту картку, яка була для нього другою у матчі. Так далі продовжуватись не могло і на 75-й хвилині матчу футболісти Сторожниці достроково завершили поєдинок.
 
Навряд чи арбітра можна звинувачувати у поразці, чи пропущених голах, але його дії в епізодах, коли гравця відкрито бють на його очах, неприпустимі. Нагадаємо, що лише в минулому турі у грі з «Невицьким замком» гравці Березного також декілька разів застосовували кулаки для вияснення стосунків із суперником на полі, але і тоді арбітр обмежувався жовтими картками.
 
 
Арбітри: Зубільчак О., Сташко О., Мазур І.
Делегат – Зайтлер Л.С.
 
ФК «Березний» (В.Березний) – ФК «Рутенія» (Сторожниця) 3:0
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1731 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
2 Віола  
0
Ужанська долина в неділю фестивалила :((( В Кам"яниці товкли Лінці, в Березному - баранинську Сторожницю. Один мій вихованець грає в Сторожниці, один - в Лінцях. Аналіз обох ігор приблизно одинаковий - гравці домашніх команд діють дуже грубо - судді мовчать , але чомусь дуже принципово реагують в обох матчах червоними картками не на користь гостей. Це шо у нас знову "гарячі 90-ті" повернулися... Вроді на календарі 21 століття..

1 vukich  
0
Балажанець більше говорить чим грає на полі

الاسم *:
Email *:
كود *: