Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Рутенія" знову громить суперника (ФОТО)
20:33
"Рутенія" знову громить суперника (ФОТО)
У третьому матчі поспіль сторожницька команда перемагає з великим рахунком.

Перед стартом другого кола у стані Рутенії стались зміни на тренерському мостику – за декілька днів до матчу Рудольф Балажинець знову очолив дорослу команду. Тоді як вже екс-тренер Сторожниці Михайло Іваниця зосередив свою увагу на виступах у ДЮФЛ України. Зважаючи на не приїзд юнаків з Великої Копані багато сторожницьких юнаків були задіяні у матчі основи.
 
У гостей був відсутній основний воротар, тож місце у воротах зайняв менш досвідчений Пилип. І вже на початку зустрічі йому довелось виймати шкіряного із сітки воріт. Лукіяник і Андрусь розігнали атаку правим краєм, Владислав віддав у центр на Гряділя і той з 18 метрів влучив точно під стійку – 1:0. Ось так Олександр відзначив повернення до команди, після тривалого відсутності.
 
Весь перший тайм не стихав дрібний дощ. Господарі впевнено тримали м’яч і ще до двадцятої хвилини зуміли двічі розписатися у воротах виноградівців. На 17-й хвилині правий захисник Лукіяник підключився до атаки, змістився з м’ячем у центр і пробив з 20 метрів, кіпер відбив перед собою, а Янцо був першим на добиванні – 2:0.
 
За хвилину рахунок став розгромний. Спрацював дует гравців, який знаходився на перегляді у Минаї: Медведєв подав зі штрафного з лівого флангу, а Колобов головою підкорегував політ м’яча у ворота – 3:0.
 
Гравці Копані рідко тривожили Марка та один з небагатьох випадів завершився голом. На 32-й хвилині високий Макара пройшов на лівому краї Лукіяника і з гострого кута пробив кіпера – 3:1.
 
Після цього гості не надовго перехопили ініціативу та до загострень не доходило. Тоді як підопічні Балажинця мали достатньо моментів, щоб забити. Лукіяник пробивав зі штрафного з 19 метрів, але м’яч пройшов біля стійки. Свищо відповів своїм ударом зі стандарту з 38 метрів, але над воротами. На 37-й хвилині Лукіяник зробив вивірений простріл та Колобов з трьох метрів не зумів переправити головою м’яч у ворота. Під час чергової атаки Медведєв пройшов до карної зони з лівого краю і викотив під удар Янцу на одинадцять метрів та його удар заблоковували захисники.
 
На 44-й хвилині Колобов проривався до воріт і отримав по ногам від опонента, та м’яч відскочив до Янца, тож арбітр дав продовжити атаку, і Михайло з 18 метрів одразу поцілив у дальній кут – 4:1.
 
У другому таймі Рутенія продовжувала йти вперед, при цьому надійно граючи в захисті. Після подачі з кутового від господарів Андрусь грає на підбиранні і пробиває з 19 метрів, але трохи вище воріт. Надалі на полі було багато боротьби і мінімум моментів. Тренер Сторожниці провів всі заміни, які наприкінці дали результат.
 
На 70-й хвилині Копаня подала кутовий, Лемак пробив головою, але повз рамку. В останню десятихвилинку господарі розігнали швидку контратаку, Медведєв віддав на Гряділя, який прострілив справа, воротар відбив та Вогар намагався добити м’яч у ворота з трьох метрів та Пилип у підкаті блокує і цей удар. На 85-й хвилині свіжі гравці організували останнє взяття воріт: Бедьо та Вогар перепасовуючись на лівому фланзі пройшли декількох суперників, на завершенні Вогар прострілив, а Загорчак замкнув – 5:1.
 
Рутенія продовжує свою безпрограшну серію, яка вже налічує чотири матчі. Команда Івана Фурика не змогла нічого протиставити супернику, тож покидає Сторожницю з нічим.
 
 
Арбітр – Михайло Митровський
Асистенти – Валерій Шкура, Ігор Гарлач
Делегат матчу – Іван Кувік
 
с. Сторожниця, глядачів 70
 
ФК «Рутенія» Сторожниця – ФК «Копаня» 5:1
 
Голи: Гряділь, 2, Янцо, 17, 45, Колобов, 18, Загорчак, 85 – Макара, 32.
 
Рутенія: Костянтин Марко, Давид Дьордяй, Сергій Прокопець, Юрій Василиженко (Євген Загорчак, 73), Євген Лукіяник (Михайло Шовш, 78), Віталій Медведєв (Віталій Бедьо, 82), Владислав Андрусь (Василь Вогар, 77), Рудольф Балажинець (Станіслав Костик, 85), Олександр Гряділь, Михайло Янцо (Іван Жентичко, 71), Євген Колобов.
Тренер – Рудольф Балажинець.
 
Копаня: Михайло Пилип, Любомир Макара, Іван Кельман, Ігор Попов, Іван Фурик, Іван Фурик, Ерік Івашко, Тарас Тромбола, Михайло Міговк, Руслан Лемак, Михайло Свищо.
На заміну виходили: Юрій Попович, Владислав Кікало.
Тренер – Іван Фурик.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1314 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: