Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » СДЮШОРівське побачення з «Буковиною» «по-домашньому»
23:20
СДЮШОРівське побачення з «Буковиною» «по-домашньому»
Матчі передостаннього, 17-го, туру чемпіонату ДЮФЛ України у вищій лізі футболісти віком до 16 й 14 років СДЮШОР зіграли із буковинцями.

Матчі передостаннього, 17-го, туру чемпіонату ДЮФЛ України у вищій лізі (група 4) футболісти віком до 16 й 14 років спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву (Ужгород) зіграли в рідних стінах із буковинцями.

В обох зустрічах мав місце фактор швидкого взяття воріт, а перемоги господарям далися нелегко, однак далися!

Тільки матч розпочався, як господарі провели результативну багатоходівку й відкрили рахунок. Пропущений гол розізлив буковинців, і вони прагнули відігратися. Отож захист СДЮШОРівців не нудьгував, проте вистояв. Так само й гості не дали шансів візаві розвинути успіх.

На початку другого тайму знову повинні були забивати ужгородці. На вістрі атаки діяв усе той же В.Довганюк, однак дуель із ним виграв воротар чернівчан. Надалі останні продовжували шукати щастя біля воріт закарпатців, а ті, своєю чергою, намагалися обачно діяти як у захисті, так і в нападі, особливо не ризикуючи.

У підсумку господарі зуміли здобути мінімальну, але перемогу над суперником.

U-16. СДЮШОР (Ужгород) – «Буковина» (Чернівці) – 1:0 (1:0)

Ужгород. Стадіон «Спартак». 21 градус. Сонячно. 150 глядачів.

Арбітр – Я.Леськів (Львівська область).
Асистенти – М.Маточка (Мукачево), О.Года (Ужгород).
Делегат ФФУ – І.Кувік (Закарпатська область).

Голи: В.Довганюк, 2.

Попередження: І.Дебич, 66; С.Бокоч, 75.

СДЮШОР: К.Марко, В.Луцяк (А.Матій, 41; С.Бокоч, 56), І.Жентичка, О.Мадяр, І.Дебич, Е.Русин, Н.Слободян, В.Ковач, В.Довганюк (Д.Ференц, 80+1), В.Андрусь (А.Пукіш, 78), А.Лінтур.
Тренер – Іван Ковач.

«Буковина»: Б.Карпюк, С.Городенський, О.Жумига, Д.Мельничук (І.Попович, 50), О.Срібний (Д.Раулюк, 50), А.Петращук (В.Гончарук, 75), Б.Чайка (М.Гончарук, 65), А.Тимофійчук (А.Буджак, 37), Д.Шутак, М.Максимюк, В.Дробот.
Тренер – Юрій Шелепницький.


Як і в матчі зі львівськими «Карпатами», ужгородці перемогли суперника з рахунком 3:1, а дублем знову відзначився Владислав Яковлєв. Господарі, услід за старшими гравцями, забили швидкий м’яч, а другий за сценарієм першого: використавши невдалу спробу чернівчан «награти» положення поза грою. Правда, між цими голами було непорозуміння воротаря закарпатців із захистом, і в результаті скорочення переваги в рахунку до 2:1. Утім ближче до фінального свистка напруження в матчі вдалося зняти: індивідуальну майстерність і вміння пробивати з далекої відстані красиво продемонстрував Ігор Мартинюк, забивши третій м’яч у самісіньку «дев’ятку».

Перемога дозволила ужгородцям, незалежно від результату матчу за участю львівських «Карпат», і надалі перебувати на першому місці в турнірній таблиці.

U-16. СДЮШОР (Ужгород) – «Буковина» (Чернівці) – 3:1 (1:1)

Ужгород. Стадіон «Спартак». 23 градуси. Сонячно. 150 глядачів.

Арбітр – Я.Леськів (Львівська область).
Асистенти – М.Маточка (Мукачево), О.Года (Ужгород).
Делегат ФФУ – І.Кувік (Закарпатська область).

Голи: В.Яковлєв, 3, 51; І.Мартинюк, 34 – В.Ватаманюк, 19.

Попередження: І.Мартинюк, 34; І.Лазарчук, 40; В.Яковлєв, 45 – І.Єремійчук, 16.

СДЮШОР: С.Костю (А.Калай, 60+1), І.Лазарчук, К.Біловар, В.Мадяр (Е.Футинець, 55), Е.Ковтонюк (В.Копинець, 58), В.Цибик (В.Маркович, 46) М.Олень (Б.Зуб, 60), О.Гіді, О.Баран (Ю.Козуб, 43), І.Мартинюк, В.Яковлєв.
Тренер – Денис Пахомов.

«Буковина»: Ю.Скибінський, М.Івасюк (В.Ленюк, 31), І.Мудрий, А.Рябий, І.Єремічук (В.Багрій, 31), Д.Рябий, Д.Полівцев (М.Городинський, 31), М.Мар’янчук (М.Савчук, 31), Д.Тодоріка (М.Мангер, 39), Є.Квасниця (С.Жижиян, 42), В.Ватаманюк (Б.Соломян, 39).
Тренер – Олександр Бужак.
Володимир ТАРАСЮК

Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 811 | Додав: lobda | Рейтинг: 3.8/5
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: