Головна » Усі публікації » на Закарпатті » «СДЮСШОР-98» розпочинає з перемоги
22:57
«СДЮСШОР-98» розпочинає з перемоги
Один з перших матчів турніру пройшов на стадіоні «Спартак» в Ужгороді.

Один з перших матчів турніру пройшов на стадіоні «Спартак» в Ужгороді.

В ньому зустрічались «Bozsik Akademia» з Ніредьгази (Угорщина) та місцева «СДЮСШОР-98».

Зі стартовим свистком Юрія Бобаля команди не стали форсувати події, тож перші хвилин матчу пройшли під ритм так званої розвідки. Глядачі спостерігали динамічну гру у виконанні обох колективів, але було й не мало браку, в результаті чого вкрай рідко виникали гострі моменти.

Та ближче до середини першого тайму номінальні гості почали прибирати ініціативу в свої руки. Після прострілу справа в один дотик пробивав нападник ужгородців, та м’яч полетів набагато вище воріт. Атакам сдюшорівців бракувало швидкості, а угорці в свою чергу встигали накривати суперників і перекривати вільні зони. Підопічні Фанти завжди шукали пасом свого лідера Віктора Симча, на якого покладав надії і сам тренер, раз по раз підказуючи йому брати гру на себе.

Та першими відкрити рахунок у цьому матчі змогли футболісти «Bozsik Akadémia». Після тривалого розкатування м’яча на своїй половині поля, один із захисників угорців, побачивши перед собою коридор стрімко увірвався у вільний простір, пройшовши одного опонента сильно пробив з далекої відстані майже в ближню дев’ятку . Воротар гостей був явно не на поготові, і мабуть йому заважали захисники побачити момент удару.

Після серйозної розмови в перерві з Фантою, футболісти вийшли на поле гранично зарядженими. СДЮСШОР почав більше володіти м’ячем і агресивніше діяти в центрі поля. Угорці в більшій мірі зосередились на збереженні власних воріт.

Та своє вагоме слово сказав той від кого це і очікувалось. Віктор Симчо, який є гравцем збірної України U-17, оформив дубль і тим самим приніс перемогу своїй команді у прем’єрному матчі на цьому турнірі.

«Bozsik Akadémia» - «СДЮСШОР-98» 1:2

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Тарас Галушка

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1102 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: