Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » СДЮСШОР проходить вільхівчан (ФОТО)
21:53
СДЮСШОР проходить вільхівчан (ФОТО)
Ужгородські юніори звели матч в нульову нічию, а в серії пенальті були більш влучнішими.

СДЮСШОР проходить вільхівчан (ФОТО)
У порівнянні з матчами на Зимову першість Юрій Бучок не дорахувався одразу кількох гравців (Терпак, Каганець, Арделян, Бенко та Богович), яких явно бракувало на короткій лавці запасних. Не було і новачків Дудаша та Слободяна, які відіграли посеред тижня товариську гру за вільхівчан. У стартовому складі Вільхівців вийшло вісім ужгородських гравців.
 
Ужгородці практично не підбирались до чужих воріт. В їх активі лише дальній удар Василя Луціва, який пройшов вище. Гості постійно йшли вперед, але без якогось конструктивну. Кардач пробив по воротам по високій траєкторії, м’яч опустився на перекладину і вискочив у поле, Лукіяник був першим на добиванні та з гострого кута влучив у сітку із зовнішнього боку. Далі Лукіяник і Скрип розіграли кутовий і Мирослав пробив по воротам, воротар перевів у стійку.
 
Едуард Ростока вдало підключився до атаки і пробив з 19 метрів у ближній кут, Солодовник на місці. В середині тайму футболісти почали грати досить жорстко, відповідаючи один одному на грубість, наслідком чого стали декілька попереджень. Найкращу нагоду забити червоно-білі мали на 35-й хвилині, коли Кардач віддав на Нергеша і той пробивав з 12 мерів, Олександ Костик робить сейв, Грубінка намагався добити та йому завадив захисник. Після подачі з флангу від Лукіяника Кардач пробив головою з шести метрів з відскоком, але над воротами. Грубінка вистрілив з 13 метрів, воротар забрав.
 
На 41-й хвилині нападник Вільхівців Євген Костик заробив вилучення: перше попередження він заробив на грубий фол на Зінчуку, а другий за гру рукою, у чужій штрафній, у боротьбі за м’яч.
 
У другій половині зустрічі СДЮСШОР на деякий час перехопив ініціативу і відтіснив гру від своїх воріт. Футболісти на деякий час забули про ворота і зосередились на боротьбі в центрі поля. Лише в останні десять хвилин можна згадати деякі напівмоменти. Петро Луців пробив з 14 метрів, голкіпер зловив.

Гості намагались підтискати суперника, але в меншості це в них не дуже виходило. Найактивніше пробував загострювати гру лівий півзахисник Лукіяник, який без перепочинку носився по своїй бровці. Після подачі кутового Лавришин пробив головою, але вище. На 87-й хвилині Скрип подав зі стандарту, а Товт на дальній замкнув та Костик врятував свої ворота.
 
Вільхівчан очікувала вже третя серія пенальті за останні два місяці. Перший удар Скрипа Костик впіймав. Пригара був точним – 1:0. Лендєл зрівняв рахунок – 1:1. Кобеляш забив – 2:1. Товт пробив точно – 2:2. Петро Луців не зміг переграти кіпера – 2:2. Лавришин також програв дуель воротарю – 2:2. До удару Черевки Пахомов дотягнувся, але не відбив – 3:2. Нергеш пробив прицільно – 3:3. Качаєв вирішальний удар пробив вище – 3:3. Пахомов не зміг переграти свого колегу – 3:3. Ілюк забив переможний пенальті – 4:3.
 
Воротар СДЮСШОРа Олександр Костик відбив три одинадцятиметрові удари і став героєм зустрічі. Підопічні Бучка вдруге підряд програють у післяматчевій «лотереї».
 
 
Арбітр - Михайло Лялюк
Асистенти – Тарас Шопа, Вадим Рубей
Делегат матчу – Іван Попович
 
с. Кам’яниця, ГКС Камелот, глядачів 60
 
СДЮСШОР U17 Ужгород – ФК «Вільхівці» 0:0 (по пен. 4:3)
 
СДЮСШОР: Олександр Костик, Назар Зінчук (Роман Черевка, 84), Василь Качаєв, Олександр Кобеляш, Едуард Ростока (Руслан Куртанич, 46), Василь Кормош, Іван Ільчук, Петро Луців, Василь Луців (Михайло Чутора, 76), Михайло Русин (Ростислав Голубка, 56), Назарій Пригара.
Запасні: Василь Сухан, Володимир Качаєв, Василь Маркович.
Тренер – Вадим Дьордь.
 
Вільхівці: Ігор Солодовник (Юрій Пахомов, 46), Володимир Товт, Мирослав Скрип, Володимир Кардач, Павло Кривка, Артур Русин, Едуард Нергеш, Євген Лукіяник, Іван Грубінка (Іван Лендєл, 56), Євген Костик, Андрій Лавришин.
Тренер – Юрій Бучок.
 
Попередження: Кормош, 40, Куртанич, 65, Голубка, 85 – Костик, 28, Нергеш, 29, Скрип, 30, Лендєл, 57.
 
Вилучення: Костик, 41.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1315 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: