Головна » Усі публікації » на Закарпатті » СДЮСШОР стає кращим на "Varosh Cup" U-10 (ФОТО)
22:07
СДЮСШОР стає кращим на "Varosh Cup" U-10 (ФОТО)
У суботу, 30 червня, на стадіоні футбольного клубу «Минай» відбувся дитячий турнір "Varosh Cup" серед гравців 2008 року народження.

СДЮСШОР стає кращим на
У суботу, 30 червня, на стадіоні футбольного клубу «Минай» відбувся вже традиційний дитячий турнір "Varosh Cup" серед гравців 2008 року народження та молодших. Футбольна організація "Soccer-org" продовжує проводити дитячі футбольні турніри, які так потрібні юним футболістам для здобуття ігрового досвіду у суперництві з іншими командами. Як і попередні турніри, цей також проходив на високому рівні, про що свідчить лише поле, на якому грали юні футбольні дарування.
 
На цей турнір було заявлено 8 учасників, які були поділені на дві групи. Дві кращі виходили до півфіналу за 1-4 місця, інші грали втішні матчі за 5-8 місця. До обіду команди проводили поєдинки в групах. У першій групі йшла запекла боротьба між трьома ужгородськими клубами, тож лише за додатковими показниками першим став Зінедін, другим СДЮСШОР-2. Олімп – третій, а виноградівці четверті. У другій групі кращими були СДЮСШОР та Мункач, а ДЮСШ-1 Ужгород та Зінедін-2 розташувались за ними.
 
Після обідньої перерви учасників змагань очікував «Crossbar Challenge». По одному представнику з кожної команди змагались на влучність: потрібно були п’ятьма м’ячами влучити з 9 метрів у поперечку. Тут кращим став воротар СДЮСШОР-2 Ужгород Дмитро Прокопець, який у фінальній перестрілці чотири рази струсонув поперечку.
 
За цим слідували півфінальні баталії. Зінедін впевнено розібрався із мукачівцями 6:0. В іншому півфіналі між двома СДЮСШОРами в основний час голів глядачі не побачили, тож гравці визначали сильнішого у післяматчевій серії пенальті, де точнішим був перший склад.
 
У матчі за 7 місце Зінедін-2 здолав Севлюш 3:0. Долю п’ятого місця вирішив єдиний гол ДЮСШ-1 Ужгород, який переміг Олімп. У боротьбі за бронзу Мункач мінімально переміг СДЮСШОР-2.
 
У фіналі підопічні Шукаля у першому таймі провели три голи, проте зінедінівці не здавались і по перерві відквитали два м’ячі, до того ж Учаров відбив пенальті. Та довести камбек до логічного завершення їм не вдалось, СДЮСШОР знову забив, а вже перед самим свистком команда Балажинця провела третій гол з пенальті. Тож 4:3 і перемога СДЮСШОР.
 
На церемонії нагородження всіх учасників та гостей турніру привітали організатори турніру Микола Гібалюк та Євген Бібіков, а також заслужений працівник фізичної культури та спорту Олександр Іванович Філіп та капітан ФК Минай Костянтин Багрій. Саме з їхніх рук біли вручені призи кращим в окремих номінаціях: кращий голкіпер - Максим Лелет (Мункач), кращим бомбардиром став Едуард Ваха (Зінедін), кращим гравцем було визнано Микита Боднар (СДЮСШОР).
 
Пам’ятними кубками були відзначені всі учасники. Бронзовими медалями і кубком нагородили Мункач. Срібло і кубок отримав Зінедін. Золоті нагороди і кубок було вручено СДЮСШОР.
 
Щоб бути у курсі наступних турнірів підписуйтесь на сторінку організації "Soccer-org" у фейсбук. Свої побажання чи запитання до організаторів залишайте у коментарях.
 
ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 

Група А

 

Команда

1

2

3

4

різниця

очки

місце

«Zinedine» Ужгород

ХХХ

0-1

5-0

12-0

17-1

6

1

СДЮСШОР-2 Ужгород

1-0

ХХХ

1-2

5-0

7-2

6

2

«Олімп» Ужгород

0-5

2-1

ХХХ

5-1

7-7

6

3

«Севлюш» Виноградів

0-12

0-5

1-5

ХХХ

1-22

0

4

 

Група Б

 

Команда

1

2

3

4

різниця

очки

місце

СДЮСШОР Ужгород

ХХХ

3-1

1-2

3-0

7-3

6

1

ДЮСШ-1 Ужгород

1-3

ХХХ

1-0

1-4

3-7

3

3

«Zinedine-2» Ужгород

2-1

0-1

ХХХ

1-2

3-4

3

4

«Мункач»

0-3

4-1

2-1

ХХХ

6-5

6

2

 

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 997 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: