Головна » Усі публікації » на Закарпатті » СДЮСШОР став четвертим на "Cordial Cup Slovakia" 2018
15:08
СДЮСШОР став четвертим на "Cordial Cup Slovakia" 2018
Ужгородська команда взяла участь у престижному міжнародному дитячому турнірі Кордіал кап, який проходив у місті Пряшів з 13 по 15 квітня.

СДЮСШОР став четвертим на СДЮСШОР U-11 був єдиним представником від Закарпаття на цьому турнірі. Розпочали свої виступи підопічні Анатолія Деревлянка з групового раунду. З шести команд вони зайняли третю сходинку, одного разу поступившись львівським Карпатам, двічі зігравши внічию з поляками та угорцями і двічі перемігши словаків.

SJFSSOR Uzhgorod (UA) - Karpaty Lviv A (UA) 0:1
SJFSSOR Uzhgorod (UA) - Akademia Pilkarska Reissa Poznań (PL) 3:3
SJFSSOR Uzhgorod (UA) - CFT Prešov - Sokol Ľubotice (SK) 3:0
SJFSSOR Uzhgorod (UA) - SC Híros-Ép Kecskemét (HU) 1:1
SJFSSOR Uzhgorod (UA) - FK Junior Košice (SK) 3:0


В одній восьмій закарпатці здолали лідера групи В угорський Везперем. У чвертьфіналі через серію пенальті пройшли столичну команду Петржалка. У півфіналі їх очікували Карпати Львів А, яким сдюсшорівців знову програли 0:1.

У поєдинку за бронзові медалі з другою командою карпатівців наша команда зіграла внічию, але в серії пенальті поступилась.

Переможцем турніру стали Карпати, які у фіналі також лише в серії післяматчевих пенальті виграли у господарів Татран Пряшів.

1/8 фіналу
SJFSSOR Uzhgorod (UA) - Veszprém FC USE 2:0

1/4 фіналу
SJFSSOR Uzhgorod (UA) - FC Petržalka Bratislava 0:0 (4:3)

1/2 фіналу
SJFSSOR Uzhgorod (UA) - Karpaty Lviv A 0:1

За 3 місце
SJFSSOR Uzhgorod (UA) - Karpaty Lviv B 0:0 (2:3)

 
Довідка. Cordial Cup один з найбільших молодіжних турнірів в Європі. Турнір організовує пан Ганс Грублер (HG Sport Promotion) разом з Cordial Hotelgroup в Альпах Австрії. Турнір проводиться для хлопчиків в категорії U11, U13 а U15 і для дівчаток в категорії A15.
 
21 рік поспіль кваліфікаційні турніри відбуваються в семи країнах: в Німеччині, Австрії, Швейцарії, Франції, Італії, Словенії та в Словаччині. Переможці з усіх кваліфікаційних турнірів зустрінуться в фіналі Cordial Cup 2018 в Австрії в терміні 18-21 травня 2018.

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 893 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: