Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » СДЮСШОР U13 не помічає Ужгородський район U13 (ФОТО)
07:58
СДЮСШОР U13 не помічає Ужгородський район U13 (ФОТО)
26 квітня на стадіоні Спартак проходив черговий тур чемпіонату ДЮФЛ Закарпаття.

СДЮСШОР U13 не помічає Ужгородський район U13 (ФОТО)
Сильнішого між собою виявляли СДЮСШОР Ужгород та збірна Ужгородського району. Спочатку на поле вийшли гравці вікової категорії U-13.

У турнірній таблиці СДЮСШОР являється беззаперечним лідером, натомість Ужгородський район є міцним середнячком тому очевидно, що фаворитом були гравці з районного центру. З самого початку матчу господарі взяли ініціативу в свої руки. Активністю вирізнялося гравці господарів Іванчик, Балаж та Черевка. Останній до речі вже на 4-й хвилині відкрив рахунок у матчі успішно зігравши на добиванні, відправивши круглого в порожні ворота.

СДЮСШОР не зупинявся і продовжував далі насідати на своїх противників. Але захист гостей на чолі з Тичиною, Луцьом та Кураком діяли надійно та безпомилково. Так тривало до 18-ї хвилини, коли Кічун Євген вколотив м'яча у ворота Ужгородського району.

На 25-й хвилині той-таки Олександр Черевко прекрасно зорієнтувався у чужому штрафному майданчику і зробив рахунок 3:0. Після третього голу господарі заспокоїлись і сіли на свою половину. Цим прекрасно користувалися гості, які чудово проводили свої атаки. Митровка Михайло та Веселовський Артур проявляли активність біля воріт суперників, але на жаль для них справа до забитого голу не дійшла.

У другому таймі картина гри дещо вирівнялась. І це зрозуміло, адже господарі добились комфортного для себе рахунку і бігти вперед вже не мали особливого бажання. Ужгородський район з усіх сил намагався скоротити відставання у рахунку. Вони дійсно показали хорошу гру, але забити бодай один гол не спромоглися. Натомість СДЮСШОР забив вчетверте. На 36-й хвилині Черевка Олександр оформив хет-трик і став героєм зустрічі. Матч так і закінчився переконливою перемогою СДЮСШОР з рахунком 4:0.


Арбітр - Шимон Юрій

СДЮСШОР Ужгород - Ужгородський район 4:0

Голи: Кічун, 18, Черевка, 4, 25, 36.
 
СДЮСШОР Ужгород: Учаров М, Зизич М, Макара Б, Спех М, Риган О, Кічун Є, Крикан І,Іванчук Р, Балаж О, Селеш К, Черевко О.
Запасні: Фреган Д, Полячук А, Зарева Д.
 
Ужгородський Район :Досул М, Тичина А, Луцьо В, Курак Є, Кирлик М, Кродоллі Н, Берендик М, Веселовський А, Крамзан Р, Марюхнич І, Митровка М.
Запасні: Іваниця М, Ференцик В, Черник М.
Панченко Артем
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1177 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Віола  
0
Шановний Артем Панченко! Чогось не написав, що Ужгородський район ( де грає мій племінник) не помітив хвалений 2003 рік СДЮШОРа і виграв у нього 1:0. Слабо написати же село виграло від команди варошської ???

الاسم *:
Email *:
كود *: