Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » СДЮСШОР U16 невдало розпочинає у цьому році (ФОТО)
20:57
СДЮСШОР U16 невдало розпочинає у цьому році (ФОТО)
8 квітня на ужгородському стадіоні Спартак розпочалось Друге коло ДЮФЛ Україні.

СДЮСШОР U16 невдало розпочинає у цьому році (ФОТО)
Першими на поле вийшли гравці вікової категорії U-16. СДЮСШОР Ужгород приймав «Прикарпаття» з Івано-Франківська. Ужгородці підходили перед цією грою у ролі аутсайдера, адже вони посідали останню десяту сходинку в турнірній таблиці. Франківчани були сьомими, але фактор рідних стін був на боці СДЮСШОР.
 
Матч розпочався з розвідки, обидві команди не спішили атакувати та вичікували помилок одне одного. Вся гра точилась в центральній частині поля. Було багато боротьби та відповідно дрібних порушень правил. Починаючи з 10 хвилини ужгородці поступово заволоділи територіальною перевагою. Здавалося, що господарі зараз відкриють рахунок в матчі, але не судилось. Натомість гості досить несподівано відкрили лік своїм голам. Після подачі зі стандарту м'яч метушився між гравцями і влетів у ворота СДЮСШРа. Прикрий автогол записав на свій рахунок Зизич Андрій. Цей гол явно підкосив підопічних В'ячеслава Пінковського
 
Натомість гостей цей м'яч підбадьорив. Вони почали грати сміливіше та вигравали більше боротьби. Особливо активним попереду був четвертий номер франківчан Хома Андрій. Саме і йому, до слова судилось стати автором другого голу у цій зустрічі. Під завісу першого тайму він виграв боротьбу в захисника і вискочив на побачення з голкіпером. Хома невідпорно пробив у дальній від кіпера кут - 0:2.

У другому таймі не дивлячись на рахунок СДЮСШОР Ужгород побіг відіграватись. Гравці з усіх сил прагнули довести своїм вболівальникам, що вони спроможні на чудо. Активним у складі ужгородців був Маркович Василь. Він старався розганяти всі атаки своєї команди. Одного разу гравці Ужгорода були близкі до голу. М'яч після удару зі штрафного Максима Оленя влучив у перекладину, а якісно добити круглого у ворота не зміг Асаулюк.

Гості з усіх сил відбивались. На 69-й хвилині франківчани вибігли у контратаку. Оборона господарів цього не очікувала, за що і поплатилась. 20-й номер гостей Волосянчо Степан елегантно перекинув кіпера ужгородців Андрія Калая і встановив остаточний рахунок в матчі 0:3.
 
Безперечно СДЮСШОР Ужгород не заслуговував на таку поразку, але що поробиш коли футбольна фортуна на боці Прикарпаття.

 
СДЮСШОР Ужгород U16 - «Прикарпаття» Івано-Франківськ U16 0:3

Голи: Зизич, (автогол) 13, Хома, 36, Волосянчо, 69.
 
«СДЮШОР» Ужгород: Калай А, Мадяр В, Байкура Ю, Ковтонюк Е, Зуб Б, Олень М, Лаб'як Ю, Цибик В, Рацин І, Маркович В, Зизич А.
Запасні: Чутора Ю, Сердюк В, Асаулюк А, Скляр А, Ференц В, Тороні А, Козуб Ю.
Тренер: В'ячеслав Пінковський
 
«Прикарпаття»: Івано-Франківськ : Сердюк Р, Лесів А, Гутник С, Федорович В, Приймак Л, Старосемило О, Остапчук М, Радульський Ю, Дюг С, Хома А, Грушельський М.
Запасні: Тофан О, Чорній Ю, Стрілець М, Кениця Р, Волосянчо С, Тарантюк Д.
Тренер: Таранчук Тарас
Панченко Артем
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1122 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
1 Віола  
0
Не знаю, хто-то Панченко Артем , але фотки не тоті..:)

2 lobda  
0
уже тоті)

الاسم *:
Email *:
كود *: