Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » СДЮСШОР U14 впевнено переграють "Прикарпаття" (ФОТО)
12:41
СДЮСШОР U14 впевнено переграють "Прикарпаття" (ФОТО)
Слідом за старшою віковою категорією на поле вийшли представники наймолодших команд.

СДЮСШОР U14 впевнено переграють
На футбольному полі зійшлись сусіди по турнірній таблиці: СДЮСШОР займав восьме місце, а «Прикарпаття» сьоме.
 
З початку матчу саме господарі заволоділи ініціативою. Ужгородці буквально понеслись вперед, натомість гості явно не очікували такого зухвалого початку з боку підопічних Михайла Стегури. За свою настирливість господарі були винагороджені вже на шостій хвилині. Іван Бабич вивалився на побачення з кіпером гостей Бобинцем і елегантно переграв останнього відправивши м’яча в кут воріт.

На цьому СДЮСШОР не зупинився. Хлопці з усіх сил бажали подвоїти свою перевагу і тим самим деморалізувати свого суперника. Особливо активними в ці хвилини були Борисевич, який буквально тероризував свого супротивника на лівому фланзі, та Бурштинський, який постійно робив якісні подачі у штрафний майданчик суперника. Завдяки банальному везінню франківчани не пропустили вдруге в першому таймі.
 
На другу половину матчу гості вийшли вже більш зібрано. Напевно їхній тренер провів з ними бесіду на «підвищених тонах». Це дало свій результат. «Прикарпаття» побігло відіграватись. Моменти для взяття воріт були у Дмитрука та Михальчука, але на останньому рубежі впевнено діяв воротар Артем Чамата.

Мінімальна територіальна перевага була за гравцями із Івано-Франківська. Але надалі вони не спромоглись серйозно потурбувати кіпера господарів. Ужгородці ж бо старались ловити своїх суперників на контратаках. Максимець одного разу мав шанс зміцнити перевагу своєї команди, але йому трохи не вистачило швидкості і воротар франківчан з-під ноги Артема вибив м’яч. А на 53-й хвилині стався переломний момент матчу. Два нападники СДЮСШОРа вибігли на одного кіпера гостей і Мар’ян Січка, після передачі партнера, в підкаті забив другий м’яч своєї команди. Цей гол вбив інтригу в матчі.

Гості здались і не бажали так активно атакувати, як вони робили це на початку другого тайму. Матч спокійно наближався до свого логічного завершення.
 
В результаті впевнена перемога СДЮСШОР над однолітками із «Прикарпаття».

 
СДЮСШОР U14 Ужгород – «Прикарпаття» U14 Івано-Франківськ 2:0

Голи: Бабич, 23, Січка, 53.
 
СДЮСШОР Ужгород: Чамата А, Мигалина А, Ізай Т, Повхан І, Хрипта С, Лютнянський М, БабичІ, Колодка Б, Бурштинський В Борисевич В, Петрецький М.
Запасні: Ковач В, Гивчак Б, Роля М, Русин О, Січка М,Максимець М, Малильо М.
Тренер: Стегура Михайло.
 
«Прикарпаття» Івано-Франківськ: Бобинець А, Федунь С, Порохницький О, Соломка М, Романчук Е, Луцький Л, Токар М, Данилюк Є, Михальчук П Вимиванюк М, Дмитрук І.
Запасні: Кульбанськй О, Рябошанна М, Гареєв М, Томаш В, Рущак А, Бабінчук О, Курліщук А.
Тренер: Гагіль Іван
Панченко Артем
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 962 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: