Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » СДЮСШОР U17 влаштовує погром "Ніці" U17 (ФОТО)
10:31
СДЮСШОР U17 влаштовує погром "Ніці" U17 (ФОТО)
6 травня на стадіоні "Спартак" проходив матч ДЮФЛУ 15-го туру, в якому ужгородський СДЮСШОР приймав "Ніку" з Івано-Франківська.

СДЮСШОР U17 влаштовує погром
Традиційно для матчів чемпіонату України першими на футбольне поле вийшли гравці вікової категорії U-17. Ужгородці перед цією зустріччю займали 8-ме місце, а франківці 6-те.
 
Матч розпочався з рівної гри. Гравці не спішили відкриватись та бігти в атаку. Вся гра точилась в центральній частині поля, де, до слова, активним був півзахисник СДЮШОРівців Кормош Василь. Він протягом матчу цементував за собою центр поля.
 
Перший момент з'явився на 8-й хвилині. Луців Василь отримав чудову передачу від свого партнера та вискочив на побачення з кіпером гостей Федиком Остапом, але пробив безхитрісно прямо йому в руки. Згодом на 18-й хвилині СДЮСШОР відкрив рахунок в матчі. Луців Василь обіграв свого опонента, відкинув м'яч на Кормоша Василя і останній чудово та невідпорно пробив у дальній верхній кут голкіпера гостей.
 
На цьому господарі не зупинились. На 33-й хвилині Луців Петро технічно обіграв свого опонента, але пробив у штангу. Через 2 хвилини спрацювало відоме футбольне правило "не забиваєш ти, забивають тобі". В результаті, на 33-й хвилині 7 номер франківської команди Боднарук Андрій з семи метрів забив гол, тим самим відновивши паритет на табло. З рівним та нічийним рахунком перший тайм завершився.
 
З початком другого тайму гравці ужгородці відразу побігли в атаку. Видно було, що вони дуже заряджені на перемогу. Вся ігрова ініціатива перейшла до господарів. Було багато напівмоментів, які могли перерости в гол, але на завершальній стадії бракувало холоднокровності ужгородцям, або ж захисники гостей діяли надійно.
 
Так тривало до 63-ї хвилини. Кормош Василь прекрасним пасом знайшов Русина Михайла. Останній прийняв та підробив м'яч і невідпорно пробив у дальній від кіпера кут – 2:1 на користь СДЮШОР Ужгород. Згодом на 67-й хвилині Ужгород зміцнює свою перевагу. Нападник господарів Луців Петро скористався помилкою захисників та воротаря Франківська і в порожні ворота забив гол.
 
Ужгородці повністю переважали над своїм суперником, а франківчани ніяк не могли знайти свою гру. Активними складі господарів були Петро та Василь Луціви, вони активно боролись попереду за всі верхові м'ячі та від них надходила найбільша небезпека. Згодом рахунок став 4:1. На 73-й хвилині після другого результативного пасу від Кормоша Василя, Луців Василь прекрасно грає на завершальній стадії і забиває гол.
 
На цьому матч заспокоївся. Ужгородці вже розуміли, що перемога їхня, а франківчани навіть не прагнули скоротити відставання у рахунку. Під кінець матчу напевно найкращий гравець цього поєдинку Кормош Василь оформив дубль. Він вискочив на побачення з Федиком Остапом і холоднокровно переграв його. В результаті Кормош у цьому поєдинку записав на свій рахунок 2 гольові передачі та 2 гола. А команда СДЮСШОР Ужгород впевнено перемогла з рахунком 5:1.

 
Арбітр: Горошко Богдан
Асистенти арбітра: Притула Василь, Котов Андрій.
Інспектор: Каліта Ігор
 
СДЮСШОР Ужгород – «НІКА» Івано-Франківськ 5:1
 
Голи: Кормош, 18, 76, Русин, 62, Луців П. 67, Луців В. 75 – Боднарук, 35.
 
СДЮСШОР Ужгород: Сухан В, Пригара Н, Качур І, Кобеляш О, Ростока Е, Зінчук Н, Луців П, Кормош В, Луців В, Куртанич Р, Габовда Т.
Запасні: Чутора М, Голубка Р, Качаєв В, Качаєв С, Березнай В, Русин М.
 
«НІКА» Івано-Франківськ: Федик О, Коржак В, Шаран А, Кондрад В, Столяренко В, Тимченко О, Лозицький В, Полозяк В, Воробчак Н, Масляк А, Боднарук А.
Запасні: Бобик Л, Мула А, Чуйко С, Нагірний Н, Морис С, Карташов В.
Панченко Артем
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1052 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: