Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » СДЮСШОР U-16 продовжує боротьбу у Зимовому кубку ДЮФЛУ
15:07
СДЮСШОР U-16 продовжує боротьбу у Зимовому кубку ДЮФЛУ
З 2 по 4 лютого закарпатські команди взяли участь у груповому етапі Зимового кубку ДЮФЛУ-2018.

СДЮСШОР U-16 продовжує боротьбу у Зимовому кубку ДЮФЛУ
МФА U-19 груповий етап Зимового кубку проводила в Чернівцях. У першому матчі наші хлопці впевнено здолали «Поділля» (Хмельницький) – 4:0, в наступному матчі поступилися господарям – «Буковині» – 0:2, а в заключному матчі групового етапу зазнали поразки від стрийської «Скали» – 1:3. Єдиний гол у цьому матчі в складі мукачівців провів Максим Кодря.
 
Як зауважили тренери команди Вікторя Ряшко та Вячеслав Вакуленко: «Головним завданням на цьому кубку – перегляд нових гравців команди, адже в команді суттєва ротація, тому слід награвати новачків, формувати боєздатний склад».
 
Команда МФА U-16 груповий раунд Зимового кубку проводила в Моршині. У першому турі підопічні Віктора Гея поступилися господарям – “Скалі” – 0:4, другий тур також став невдалим для МФА, ми поступилися “Прикарпаттю” – 3:4. А в заключному так званому закарпатському дербі – МФА грав з ужгородським СДЮСШОР. Матч завершився знову не на користь нашої команди – 1:2.
 
Тож нині наші команди продовжують підготовку на Закарпатті. До весняної частини чемпіонату також заплановані навчально-тренувальні збори в Угорщині.
 
Ужгородський СДЮСШОР U-16 виступив більш вдало. Підопічні Володимира Мухлиніна в першому турі перемогли «Прикарпаття» – 2:1, в наступному матчі поступилися місцевій «Скалі» – 0:1, а в заключному двобої так званому закарпатському дербі зуміли обіграти мукачівський «Мункач футбольна академія» – 2:1. Тож нині чекають на свого суперника у стикових матчах, які орієнтовно пройдуть в середині лютого. Ужгородський СДЮШОР поїде до Львова на стикову гру з переможцем групи «Львів». В разі успіху ужгородці можуть потрапити до фіналу, який відбуватиметься з 22-го по 24 лютого 2018 року в Маріуполі.
Прес-служба МФА

 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 837 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: