Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » СДЮСШОР U-17 провів завершальний товариський матч (ФОТО)
16:26
СДЮСШОР U-17 провів завершальний товариський матч (ФОТО)
У середу, 6 червня, на стадіоні “Спартак” команда СДЮСШОР U-17 (2001 р.н.) ознаменувала закінчення чемпіонату ДЮФЛ України.

СДЮСШОР U-17 провів завершальний товариський матч (ФОТО)
У середу, 6 червня, на стадіоні “Спартак” команда СДЮСШОР U-17 (2001 р.н.) ознаменувала закінчення чемпіонату ДЮФЛ України та власний випуск зі школи СДЮСШОР цікавою подією. Гравці цієї команди зіграли матч проти власних батьків, та деяких тренерів СДЮСШОР, таких як Шанта Іван, Тарас Вайданич ну і звичайно тренер команди СДЮСШОР U-17 В’ячеслав Пінковський. В якості головного арбітра цього матчу був директор СДЮСШОР Вадим Дьордь.
 
На футбольному майданчику царювала дружелюбна атмосфера, було багато жартів, сміху і всі учасники цього дійства отримали величезне задоволення, а це в таких подіях найголовніше. Сам матч завершився перемогою СДЮСШОРівців з рахунком 4:2. Голи у складі СДЮСШОР забили : Мадяр Віталій, Лаб’як Юрій (2), Козуб Юліан. А в складі батьків та тренерів відзначились : Бойкул Юрій та Шанта Іван.
 
Після матчу директор СДЮСШОР Вадим Дьордь та начальник Управління молоді та спорту Закарпатської ОДА Віталій Ерфан, привітали юних футболістів із успішним закінченням школи та побажали вдалого старту в доросле життя. Також нагородили всіх футболістів пам’ятними подяками.
 
Після гри всі учасники цього дійства зійшлись за святковим столом, де в неформальній та невимушеній атмосфері приємно поспілкувались.
Прес-служба СДЮСШОР
ФОТО з матчу дивіться на сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 509 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: