Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Семихвилинний бліцкриг "Колоса" (ФОТО)
21:06
Семихвилинний бліцкриг "Колоса" (ФОТО)
Підопічні Івана Фізера на старті другого тайму трьома голами вирішили долю матчу у Невицькому.

Семихвилинний бліцкриг
Минулого сезону невиччани на своєму стадіоні завдали розгромної поразки Ракошину 6:1. Та зараз, з новим тренером, ракошинці вже не виглядають таким простим суперником.
 
Та в першому таймі саме господарі частіше створювали небезпеку біля чужих воріт. На 13-ій хвилині Гартманн з штрафного з 25 метрів пробив сильно, але не точно. Через три хвилини Гартманн пасом врозріз виводить Лабу на одного воротаря, але удар Михайла Андрушко відбиває ногами. В ці хвилини тиск синьо-чорних наростав. Після стандарту Зизич підбирає перед штрафною і одразу б’є в один дотик, голкіпер робить сейв, перевівши на кутовий. Подачу з кута поля від Балажинця на іншому краї карного майданчика замкнув Костелей та Куцкір виносить м’яч з лінії. Поява цього екс-півзахисника Дийди позитивно вплинула на гру ракошинців у центральній зоні.
 
За мить Костик підбирає м’яч перед штрафною і пробиває з 19 метрів, воротар впіймав. На 22-ій хвилині гості організували першу реальну загрозу воротам Цветкова. Болдог вивів Лазара до воріт з правого краю і Олександр перекинув кіпера, який вийшов з воріт, але не влучив у рамку. На 26-ій хвилині затяжна атака підопічних Фізера завершилась ударом Вадима Курти з 8 метрів, Цветков прийняв удар на себе. За хвилину Балажинець подає кутовий на ближню стійку, де Лаба у боротьбі із захисником направив м’яч у поперечку.
 
На 29-ій хвилині Говдош здійснив перехоплення у центрі поля, трохи пройшовши до воріт завдав удару з 23 метрів, але мимо. Перший тайм проходив у рваному темпі, команди не могли налагодити якісного контролю над м’ячем, при першій можливості застосовуючи довгі передачі вперед.
 
На старті другого тайму Вогар зліва увійшов у штрафну, переграв захисника, який зачепив його, але Василь встояв на ногах і пробив з 10 метрів, але заслабо і воротар забрав. При падінні була велика ймовірність призначення пенальті.
 
На 52-ій хвилині Говдош вирізав чудову передачу з правого флангу, а Курта у падінні переправив м’яч у ворота – 0:1.
 
Через декілька хвилин Сінкін подав вже з лівого флангу, центральний захисник Невицького Прокопець хотів вибити м’яч в аут, але спрямував шкіряного точно у праву дев’ятку своїх воріт – 0:2.
 
Ще за три хвилини аналогічна атака до першого голу, лише тепер Курта виконав точну передачу у штрафну, а Чайка замкнув - 0:3. У капітана господарів були великі претензії до лайнсмена щодо можливого положення поза грою у автора третього голу.
 
На 62-ій хвилині Прокопець побіг вперед виправляти становище, протягнувши м’яч до чужої штрафної віддав лівіше на Костелея, той віддав у центр штрафної на Вогара, який з 12 метрів струсонув поперечку. Климпуш одразу добив у ворота, але з офсайду.
 
На 80-ій хвилині Яцина на швидкості пройшов лівим краєм і виконав простріл, Чайка у підкаті здавалось заб’є ще один гол, але Владислав не зміг завдати акцентованого удару з 6 метрів. За три хвилини до завершення основного часу команда Матьовки заробила стандарт перед самою штрафною. Потужний удар Балажинця голкіпер не зміг відбити – 1:3.
 
У наступній атаці Чайка вийшов сам на сам з Цветковим, але Юрій зіграв надійно. За хвилину Балажинець загострюючим пасом вивів Климпуша один в один та нападник не зумів пробити Андрушка.
 
Невицький замок терпить чергову поразку, хоча й забив порівну із суперником. Ракошино у другому таймі скористалося помилками захисту суперника і заробляє трудові три пункти.
 
 
Арбітр – Сергій Гецко
Асистенти – Андрій Сімку, Золтан Кота
Делегат матчу – Василь Козик
 
с. Невицьке, глядачів 100
 
ФК «Невицький замок ОК ДЮСШ Україна» – ФК «Колос» (Ракошино) – 1:3
 
Голи: Прокопець, 56 (автогол), Балажинець, 88 – Курта, 52, Чайка, 59.
 
Невицьке: Юрій Цветков, Дмитро Костелей (Давид Дьордяй, 72), Іван Дудик (Михайло Янцо, 70), Сергій Прокопець (Богдан Шатан, 69), Олександр Кирлик (Василь Блага, 68), Рудольф Балажинець, Іван Зизич (Максим Климпуш, 46), Василь Вогар, Станіслав Костик (Олександр Курта, 64), Мілан Гартманн (Сергій Арбузов, 62), Михайло Лаба.
Тренер – Іван Матьовка.
 
Колос: Юрій Андрушко, Олександр Горський, Анатолій Богович, Василь Ремета, Юрій Логойда, Михайло Куцкір, Юрій Сінкін, Микола Говдош (Юрій Болдижар, 67), Олександр Лазар, Даніель Болдог (Владислав Чайка, 46), Вадим Курта.
Запасні: Вадим Тарасов, Крістіан Кізман, Владислав Призва, Владислав Андрейко, Мирослав Русин, Андрій Меденцій.
Тренер – Іван Фізер.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 800 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: