Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Середнє" без проблем крокує до чвертьфіналу кубка
21:32
"Середнє" без проблем крокує до чвертьфіналу кубка
Поєдинок виявився плідним на голи, щоправда залітали вони в одні ворота.

30 березня у Кінчеші в рамках 1/8 фіналу кубка Закарпаття зустрічались ФК «Сокіл» Кінчеш та ФК «Середнє».

Поєдинок виявився плідним на голи, щоправда залітали вони в одні ворота. Господарям тричі довелось виймати м'яча з сітки власних воріт. Як підсумок – рахунок матчу 0:3 на користь футболістів ФК «Середнє».

До поєдинку команди ретельно готувались і серйозно налаштовувались, адже на кону стояв вихід в чвертьфінал кубка області. Обидва колективи підійшли до матчу в оптимальних складах, без значних кадрових втрат. Щоправда "Середньому" не були помічниками в цій грі Гобі Кемень та Віктор Чумак, які заліковують свої травми. Але і цей факт не завадив підопічним Вадима Дьордя залишатися фаворитом протистояння.

Зі стартового свистка рефері, гості помчали в атаку, сподіваючись на швидкий м'яч. Але і футболісти з Кінчеша не збирались пасти задніх. А тому вдавались до швидкого пресингу на половині поля суперника. Настанови тренера середнянці виконали, вже на 8 хвилині рахунок у матчі був відкритий. Зелено-білим вдався швидкий перехід в атаку. Півзахисники вивели на ударну позицію з правого флангу Чобо Кеменя. Але той пробивати не став – відпасував у центр на вільного В'ячеслава Ковтана. Екс-гравець "Сокола" у два дотика підправив м'яч і наніс удар низом. Кіпер виявився безсилим – 0:1. Після забитого м'яча гра перейшла в дещо спокійніше русло. Боротьба точилася в центрі поля. Так тривало до 29 хвилини, допоки Василеві Пиняшку не вдався удар з-за меж штрафної. Гравці "Середнього" насіли на ворота суперника, господарі відбивались як могли. На підступах біля штрафної, м'ячем заволодів Василь, який без особливих труднощів наніс технічний удар в правий кут воріт – 0:2.

Тренера «Сокола» явно щось не влаштовувало і вже у першому таймі він вирішив зробити заміну. Замість Яна Жидика з'явився Віталій Лучин. Та «Середнє» сьогодні було важко зупинити. На 37 хвилині рахунок мав ставати розгромним. За фол у межах штрафного майданчика арбітр матчу Юрій Шимон призначив одинадцятиметровий. Вирок взявся виконувати Василь Кручаниця, однак поцілив у поперечину.

У другому таймі футболісти «Сокола» намагались протидіяти опоненту, який взяв гру під свій контроль. І зрештою змусив господарів втретє виймати м'яча з сітки власних воріт. Це Василь Кручаниця на 55 хвилині реабілітувався за нереалізований пенальті. Обігравшись зі своїм тезкою – Василем Пиняшко, Кручаниця завдав обвідного удару щічкою, як у кращих традиціях Тьєрі Анрі. 0:3 – ФК «Середнє» впевнено крокує у чвертьфінал кубка області.

ФК «Сокіл» Кінчеш – ФК «Середнє» 0:3

Голи: В.Ковтан, 8, В.Пиняшко, 29, В. Кручаниця, 56.

На 37 хв. В. Курчаниця не реалізував пенальті (поперечина)

«Сокіл»: Фанта (Солодовник), Нергеш (Мицак, 62 хв.), Товт, Ладомиряк, Кардач (Марусич, 59 хв.), Жидик (Лучин, 29 хв.), Микитишин, Рабел, Яхимець, Корпош (Прокопець, 67 хв.), Вароді.

Тренер: Юрій Якубик

«Середнє»: Славік (Костюк, 71 хв.), Тулович (Лащо, 82 хв.), Шукаль, Лисаченко, Бандурович, Крьока, Пиняшко (Тищук, 65 хв.), Вишневський (Пахомов, 61 хв.), Ковтан (Дудаш, 69 хв.), Кручаниця (Беца, 72 хв.), Кемень (Ференцик, 79 хв.)

Тренер: Вамим Дьордь
Олександр Курта



Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 855 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: