Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Середнє" бере три пункти у Поляні (ФОТО)
22:28
"Середнє" бере три пункти у Поляні (ФОТО)
Середнянці переривають свою серію без перемог звитягою у Поляні.

Гра у Поляні цілком виправдала свій статус центральної битви туру, суперники показували хороші швидкості, діяли самовіддано на всіх частинах поля. Через це лікар полянців змушений був часто вибігати на поле. Розпочалу гру свалявці із трьома центральними захисниками (Власик, Микуляк та Гогерчак) та латералями на флангах (Мельник та Кімірін).
 
Хоча поєдинок проходив у рівній боротьбі та гості більш ефективно діяли в нападі. На 8-ій хвилині Бако навісив у штрафну, а Качур пробив головою та над воротами. За десять хвилин підопчні Варги вийшли вперед і забив якраз екс-гравець Поляни Віталій Міклош, який замкнув простріл Качура – 0:1.
 
На 20-ій хвилині Бако почав пристрілюватись з середньої відстані та Бучок грав надійно. На 25-ій хвилині Бако вивів практично один в один Качура та Іван відпустив м’яч і воротар забрав шкіряного. На 29-ій хвилині після подачі зі стандарту від Павлича, у штрафній Віталій Міклош завалив Микуляка на дальній стійці, тож арбітр призначає пенальті. Кучінка вгадав та дотягнувся до м’яча, проте відбити потужний удар Баятяна не зміг – 1:1.
 
В останню п’ятихвилинку перед перервою команди обмінялись напівмоментами. Бако закинув на лінію штрафної на Рацина, який пробив головою, але трохи не влучив у рамку. Павлич завдав удару з 22 метрів, м’яч пройшов десь на метр вище воріт. Через травму змушений був покинути поле Кімірін, тож полянці перебудували гру в захисті на класичну в чотири захисники.
 
У другому таймі середнянці додали в атаці і результат не змусив себе чекати На 52-ій хвилині Рацин вивів Віталія Міклоша на ударну позицію зліва з 10 метрів та голкіпер парирує. За дві хвилини послідувала подача зі штрафного, після боротьби у штрафній м’яч відскакує на Гуловича і той з 18 метрів низом відправляє м’яч повз Бучка, якому, мабуть, не було видно момент удару – 1:2.
 
На 64-ій хвилині Тищук асистує Рацину, який пробив з 20 метрів, воротар на місці. Далі вже сам Тищук пробив з 21 метру, але не точно. Третій гол гостей також прийшов після стандарту. На 75-ій хвилині Бако виконав подачу зі штрафного з правого краю і Дрозд з другої спроби пробиває Бучка – 1:3.
 
Всі намагання полянців відігратися були безрезультатними і зупинялись на підступах до штрафної. Варто відзначити повернення на поле Станіслава Котьа, який додав впевненості діям у захисті середнянців.
 
Середнє зберігає дистанцію від третього Ужгорода.

 
Арбітр – Михайло Райда
Асистенти – Тарас Шопа, Олександр Паук
Делегат матчу – Іван Староста
 
с. Поляна, глядачів 150
 
ФК «Поляна» - ФК «Середнє» 1:3
 
Голи: Баятян, 29 (пен.) – О. Міклош, 18, Гулович, 54, Дрозд,75.
 
Поляна: Ярослав Бучок, Руслан Гогерчак, Кирило Кімірін (Володимир Чанда, 37), Віктор Микуляк, Михайло Власик, Євген Вол. Русин, Богдан Павлич, Едуард Мельник, Олександр Міклош, Артем Баятян (Євген Вал. Русин, 68), Михайло Лозинець.
Запасні: Дмитро Молнар, Іван Грубінка, Ілля Ропонич.
Тренер – Михайло Кондря.
 
Середнє: Павло Кучінка, Мирон Гулович, Станіслав Котьо, Віталій Міклош (Павло Тищук, 60), Юрій Дрозд, Євген Лукіяник, Дмитро Рацин, Віталій Трачук, Олександр Бако, Іван Качур (Віталій Медведєв, 85), Річард Шольц (Руслан Соскида, 65).
Запасні: Артем Блох, Михайло Костюк, Мирослав Бундаш.
Тренер – Василь Варга.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 803 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Ваня86  
0
Віола тіпа нам не пофіг..як ти міг замітити то ми кожну гру говорим і аналізуємо..коли був сайт ФК Поляна то там часто були наші статті про кожну гру Поляни, де ми як і хвалили команду так і часто критикували нашу гру так і тренера, якшо помните канешно..По грі з Середнім то з самого початку і до кінця Середне домінували. Можливо результат і був би позитвним, але воротар Бучок бє всі рекорди і даже анти рейтинг Трофіла, який колись їмав за Поляну. Заслужено Середне виграло вчора і "ТІПА ТАК.."

2 мікітос  
0
Нема шо казати друже, Середнє реально сильніше і це факт. А ще в Поляни відверто слабий воротнік, але іншого нема, тому й програємо. В Поляні особо ніхто не розраховував на цей чемпіонат, зважаючи на такий відтік футболістів, хоча це біда більшості команд.

1 Віола  
0
Шо повісте полянці? Чи Вам "тіпа пофіг"?

الاسم *:
Email *:
كود *: