Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Середнє" через "лотерею" потрапляє у фінал (ФОТО, ВІДЕО)
19:06
"Середнє" через "лотерею" потрапляє у фінал (ФОТО, ВІДЕО)
Вдруге поспіль команда Варги перемагає суперника в серії післяматчевих пенальті.

В обох командах були відчутні втрати перед матчем: у господарів – Нурієв, у минайців – Вагін, Пустовіт, Багрій, Лобода, та ще й на цьому тижні команду покинув Чумак. Сама гра проходила за активного пресингу з обох сторін, від цього поступово збільшувались швидкості на полі.
 
На початку середнянці намагались загострювати ситуацію біля чужих воріт зі стандартів, але до ударів не доходило. Гегедошу та Кополовцю не вдавалось здійснювати свої коронні проходи, а після довгих передач вони програвали боротьбу Куделку і компанії. Чи не першу нагоду господарі створили на 28-й хвилині, коли Бако передачею відрядив до воріт Качура та його випередив Бабенко і вибив у падінні. Горський з 32 метрів одразу пробив по воротам без голкіпера та не влучив.
 
За хвилину Шпак пробив з 14 метрів, але над воротами. З часом Минай почав прибирати контроль над грою до своїх ніг. В другому таймі їхня перевага ставала все більш відчутною і почали виникати моменти біля воріт Кучінки. Микуляк віддав лівіше на Кополовця, який пробив з 16 метрів у ближній кут, Кучінка відбив. Після подачі з кута поля Шпак пробив головою, але в руки воротарю. Пиняшко пробивав з 24 метрів, але м’яч розминувся з дальньою стійкою.
 
На 68-й хвилині Микуляк подав стандарт, а Гегедош пробив головою з шести метрів, але голкіпер знову рятує свої ворота. Було помітно, що господарі зосередились на захисті і головним завданням було вистояти до фінального свистка. І це їм вдалося.
 
В серії пенальті вже з першого удару Минай був у ролі наздоганяючого – удар екс-гравця середнянців Беци потягнув воротар. Бако пробив точно - 1:0. Гегедош забив – 1:1. Котьо був влучним – 2:1. Микуляк поцілив у дев’ятку – 2:2. Хоменко забив Бабенку – 3:2. Мирончук пробив вище. Дмитро Рацин забив переможний м’яч – 4:2.

Середнє вдруге поспіль грає в безгольову нічию і дістається фіналу завдяки вдалій реалізації пенальті. Минай відправляється готуватися до іншого фіналу - футзального.
 
 
Арбітр – Сергій Дребужан
Асистенти – Василь Федак, Олександр Рошко
4-й арбітр – Сергій Рущак
Делегат матчу – Іван Староста
 
смт Середнє, штучне поле, глядачів 400
 
ФК «Середнє» - ФК «Минай» 0:0 (по пен. 4:2)
 
Середнє: Павло Кучінка, Сергій Кундрик, Василь Куделко, Станіслав Котьо, Мирон Гулович, Олексій-Павло Шведюк (Юрій Дрозд, 69), Євген Русин (Дмитро Рацин, 36), Василь Горський (Мирослав Бундаш, 70), Олексій Хоменко, Олександр Бако, Іван Качур (Михайло Стегура, 67).
Запасні: Михайло Костюк, Мирослав Мудра.
Тренер – Василь Варга
 
Минай: Дмитро Бабенко, Василь Беца, Олег Допілка, Максим Минайленко, Роберт Смокоровський, Євген Мирончук, Владислав Микуляк, Олексій Шпак (Сергій Машталір, 60), Василь Пиняшко, Михайло Кополовець, Роберт Гегедош.
Запасні: Владислав Хмельовський, Едуард Дзьоба, Михайло Дудаш, Стефан Федак.
Тренер – Микола Гібалюк.
 
Попередження: Русин, 12, Хоменко, 65 – Минайленко, 8.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 2063 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: