Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Середнє" громить чергового суперника (ФОТО)
17:58
"Середнє" громить чергового суперника (ФОТО)
Ужгородці не змогли уникнути крупної поразки у Середньому.

Мало хто очікував від цієї гри рівної боротьби, адже середнянцям вкрай потрібно було перемагати, а суперник для цього був більш ніж підходящий. З самого початку господарі заволоділи ігровою ініціативою і робили спроби відкрити рахунок. Котьо навісив справа, та Нурієв пробив головою повз рамку. Після хорошого закидання у штрафну Качур бив у падінні з доволі гострого кута, але не влучив у ціль.
 
Моментів у першому таймі було не багато, а ті що були створювали лише господарі. Після подачі з кута поля від Бако на дальній стійці пробивав головою Куделко та воротар на місці. Далі Нурієв зіграв у стінку з Рацином і пробив з 20 метрів, трохи вище. На 28-ій хвилині Горскій скористався передачею Нурієва і вийшов один в один з кіпером, легко його перекинувши та м’яч влучив у руку Буксару, який став на заваді голу. Пенальті бездоганно виконав Нурієв - 1:0.
 
Підопічні Варги продовжували тримати контроль над грою і атакувати під акомпанемент рясного дощу. Подачу з корнера від Бако замкнув головою Горскій, Славік впіймав. Вже перед самим свистком на перерву Бако сильно пробив з 25 метрів, сейв голкіпера рятує від ще одного голу.
 
З початком другого тайму середнянці провели два швидкі голи. Особливо варто відзначити чудову розіграну комбінацію вже на 47-ій хвилині: Гулович пройшов лівим краєм і віддав у центр штрафної на Нурієва, який відкинув трохи назад під удар Рацину, постріл якого пішов точно під перекладину – 2:0.
 
Ужгородці зуміли відповісти своїм ударом у рамку. Соскида асистував Дурану та його удар з 20 метрів потягнув Кучінка. На 54-ій хвилині Нурієва вивів Качура на ворота з правого краю і Іван з гострого кута пробив поміж ніг Славіку – 3:0.
 
На певний час команди перевели гру у центр поля. Гості грали у більшій мірі за рахунок довгих передач на Соскиду та підтримки у нього сьогодні не було. Лише в середині тайму синьо-жовті двічі загрожували воротам Середнього зі стандартів: у першому випадку за господарів зіграла стійка, у другому – удар Буксара відбив воротар.
 
Середнянці в останню десятихвилинку довели рахунок до непристойного. На 82-ій хвилині Трухан віддав лівіше на Нурієва, який накинув у центр штрафної, де Качур пробив у дотик – 4:0.
 
За дві хвилини Михайло Стегура чудовою передачею вивів Соскиду на побачення з Кучінкою та переграти воротаря Руслан не зміг. Качур подав справа, Нурієв на ближній стійці пробивав головою, але не точно. Наприкінці зустрічі Нурієв взяв ініціативу у свої руки, пройшов з м’ячем до чужої штрафної і потужно пробив з 12 метрів – 5:0.
 
За відчутної підтримки мукачівських вболівальників Середнє впевнено розправляється з Ужгородом, а головним творцем успіху у цій зустрічі без сумніву є Анатолій Нурієв, який записав на свій рахунок 2 голи і 3 гольові передачі.
 
 
Арбітр – Михайло Митровський
Асистенти – Валерій Шкура, Сергій Наскалов
4-й арбітр – Річард Готра
Делегат матчу – Олександр Чегіль
 
смт Середнє, стадіон Виноградар, глядачів 100
 
ФК «Середнє» - ФК «Ужгород» 5:0
 
Голи: Нурієв, 28 (пен.), 90, Рацин, 47, Качур, 54, 82.
 
Середнє: Павло Кучінка, Василь Куделко, Сергій Кундрик, Станіслав Котьо, Василь Горскій, Олександр Бако (Михайло Трухан, 76), Дмитро Рацин (Мирослав Бундаш, 83) Мирон Гулович (Олексій Хоменко, 71), Іван Качур Юрій Дрозд, Анатолій Нурієв.
Запасні: Артем Блох.
Тренер – Василь Варга.
 
Ужгород: Юрій Славік, Олександр Назаренко (Юрій Мандич, 46 (Антон Предчук, 79), Іван Ільчук, Степан Буксар, Василь Бонтей, Володимир Дуран, Денис Пахомов (Іван Варваринець, 75), Андрій Лазар (Роман Білінський, 75), Іван Капустей, Богдан Галик (Михайло Стегура, 46), Руслан Соскида.
Запасні: Андрій Іонін.
Тренер – Тарас Тулайдан.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1430 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Віола  
0
Середнє ---МОЛОДЦІ !!!

الاسم *:
Email *:
كود *: