Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Середнє" громить ДЮФК "Мукачево" (ФОТО)
09:33
"Середнє" громить ДЮФК "Мукачево" (ФОТО)
Винесений на суботній вечірній час поєдинок Середнього і колись грізного Мукачева зібрав широку аудиторію вболівальників.

Винесений на суботній вечірній час поєдинок Середнього і колись грізного Мукачева зібрав широку аудиторію вболівальників.

Юні підопічні Сільваші попри невелику кількість очок, загартовані участю у всеукраїнських змаганнях, демонструють зрілу гру. Середнє у свою чергу підсилило основу одним з кращих бомбардирів у першій обласній лізі ― Жаренковим та гравцем дубля Говерли перечинцем Котьо, забігаючи наперед обидвоє доклали неабияких зусиль до розгромного рахунку у звітному поєдинку. Також підігрівало інтерес до гри протистояння рідних братів Михайла та Віктора Ряшків, які доречі є синами знаного футбольного функціонера, адміністратора ФК Говерла ― Віктора Ряшка.

Господарі одразу ж із стартовим свистком Козика встановили контроль і вмикаючи швидкісні фланги Бандуровича та Пахомова проривалися до чужих воріт. Та перша десятихвилинка швидко пролетіла пройшовши у рівній боротьбі. А далі Середнє почало нарощувати темп у атаці і на 15 хвилині Жаренков проривається на лівий край звідки подає на Пиняшка, який після прийому намагався пробити з близької відстані та захисники заблокували його удар. Ще через хвилину знову Жаренков виводить на удар, на цей раз Віктора Ряшка та ворота Демського рятує штанга.

Відкрити рахунок господарям вдалося на 29 хвилині після стрімкої атаки правим флангом ― Пахомов відкинув під удар набігаючому Жаренкову і той з 14 метрів в один дотик направляє круглого в ближню дев’ятку. Буквально одразу Іван міг оформити дубль та після контратаки 3 в 1 і вивіреного пасу Бандуровича він пробиває занадто високо.

В другому таймі господарі і не думали збавляти обороти і не затримуючи м’яч на своїй половині будували атаки. Вже на 4 хвилині по перерві зв’язка новачків створила другий гол – Котьо подав штрафний з свого правого флангу точно на Жаренкова і той скинув в район одинадцятиметрової позначки, де Кручаниця у боротьбі із захисниками випередив воротаря і ударом головою перекинув його.

Мукачівці не знітилися і надалі намагалися коротким пасом проходити до володінь Славіка. Одну з небагатьох нагод забити гол втратив Варваринець, коли у швидкісній атаці без перешкод замикав на дальній стійці гостру передачу та йому забракло точності. Схожий момент згодом виник і біля протилежних воріт, це Пиняшко не влучив в пусту рамку з п’яти метрів. Та йому вдалося реабілітуватися на 69 хвилині, Ряшко з центра поля розрізним пасом розпочав гольову комбінацію на Пахомова, а той подав на Василя і той на цей раз не схибив.

В останню чверть часу поєдинку гості більше контролювали м’яч та їм це нічого не дало, лише дальні удари, які не несли великої загрози для Костюка. А от Дудаш вкотре вдало вийшов на заміну, вже на третій хвилині перебування на полі він забиває головою після подачі Пиняшка з лівого краю штрафної і встановлює остаточний рахунок зустрічі.

Мукачівські молоді хлопці не замикалися на своїй половині і показали змістовну, динамічну гру. Підопічні Іваниці відмінно провели всі 90 хвилин порадувавши глядачів ефективними атакуючими діями. Потрібно відзначити якісне посилення основного складу Середнього, домашня перемога піднімає їх на друге місце.

Арбітр: Козик Я.
Асистенти: Гога О., Маточка М.
Кількість глядачів: 200. Температура +26

ФК «Середнє» Середнє – ДЮФК «Мукачево» 4:0

Голи: Жаренков 29’, Кручаниця 49’, Пиняшко 69’, Дудаш 82’.

Середнє: Юрій Славік (Михайло Костюк, 77), Володимир Лисаченко, Станіслав Котьо, Роберт Смокоровський, Денис Пахомов, Михайло Крьока, Віктор Ряшко, Василь Пиняшко, Іван Жаренков (Іван Ковач, 77), Василь Кручаниця (Крістіан Сегедій, 53), Іван Бандурович (Мирон Гулович, 35 (Михайло Дудаш, 79).

Тренер: Михайло Іваниця.

Мукачево: Роман Демський, Михайло Ряшко, Юрій Костак, Чаба Переш, Віктор Пилип, Віктор Гей (Ігор Тимкович, 80), Олексій-Павло Шведюк, Валентин Великий (Євген Андрук, 79), Анатолій Нурієв, Володимир Варваринець (Річард Шольц, 60), Віталій Трачук.

Тренер: Золтан Сільваші

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте або натисність ТУТ.
Тарас Галушка

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1143 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: