Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Середнє" легко громить іршавців (ФОТО)
17:36
"Середнє" легко громить іршавців (ФОТО)
Команда з Іршави не змогла нічого протиставити потужній команді Василя Варги.

З самого початку поєдинку господарі обрушили шквал атака на воротар Русина, але у першу десятихвилинку їхні простріли та дальні удари не несли великої загрози. На 12-ій хвилині Нурієв пробивав з розвороту з 12 метрів, але не влучив у рамку. За дві хвилини Дрозд провірив кіпера з 26 метрів. На 15-ій хвилині Качур вийшов сам на сам, однак воротар знову грає надійно. За хвилину Бако пробив з 20 метрів, Василь Русин впіймав.
 
На 18-ій хвилині після подачі з кутового від Бако Куделко на дальній стійці пробив головою, але мимо. Середнянці відчутно переважали суперника і рідко випускали його зі своєї половини поля. На 26-ій хвилині Нурієв пройшов лівим краєм, змістився у центр і пробив з 14 метрів, воротар відбив. Після подачі з корнера кіпер вибиває кулаками та Кундрик перший на підборі і одразу пробиває з 16 метрів, Василь Русин переводить на ще один кутовий.
 
Мирон Гулович подав з лівого флангу, Качур замикав головою, але не точно. На 30-ій хвилині Бако навісив зі стандарту зліва, Дрозд б’є головою, голкіпер робить сейв. На 33-ій хвилині бужорці вибігли в контратаку, Мудра протягнув м’яч до штрафної і відкинув під удар Івану Кормошу та його удар з 13 метрів заблокував захисник. В атаці у відповідь середнянці одразу ж забили: Рацин загострюючою передачею вивів Качура один в один і той переграє кіпера – 1:0.
 
Тиск на ворота іршавців не спадав ні нам мить. Бако виконав кутовий, Горскій пробив головою та Чубірка виніс круглого з лінії воріт. На 44-ій хвилині Горскій подав з флангу, а Нурієв пробив головою, воротар забрав.
 
У другому таймі глядачі продовжували спостерігати за досить одностороннім футболом, лише з більшою кількістю голів. На 54-ій хвилині Дмитро Рацин забив ефектний гол, поціливши точно в дев’ятку – 2:0.
 
За три хвилини Куделко підключився до атаки, підіграв Нурієву, який трохи зблизився з воротами і невідпорно пробив з 14 метрів – 3:0.
 
Іван Качур потужно пробив з 17 метрів та влучив у поперечку. Рацин міг оформити дубль та його удар з 10 метрів пішов у руки голкіперу. Вже на 63-ій хвилині кращий бомбардир чемпіонату підтверджує свій статус і забиває вдруге. Отримавши пас у штрафній Анатолій з 9 метрів пробиває повз воротаря – 4:0.
 
На подачу з кутового відгукнувся Дрозд пробивши головою, Чубірка вдруге за гру виносить з лінії, Куделко добивав та Василь Русин зловив. За шість хвилин до завершення матчу господарі забили п’ятий гол. Хоменко увійшов у штрафну справа і вивіреною передачею знайшов голову Нурієва, який оформив хет-трик 5:0.
 
Міг Анатолій записати і асист на свій рахунок, коли накинув під удар Бундашу та Мирослав з семи метрів пробив поруч із стійкою. Впевнена перемога середнянців виводить їх на друге місце, з якого вони будуть спостерігати за двобоєм у Виноградові. Бужора виявилась не готовою протистояти такому грізному супернику.
 
 
Арбітр – Василь Готько
Асистенти – Віталій Лофинець, Мар’яна Сухан
 
смт Середнє, стадіон «Виноградар», глядачів 150
 
ФК «Середнє» - ФК «Бужора» Іршава 5:0
 
Голи: Качур, 35, Рацин, 54, Нурієв, 58, 63, 88.
 
Середнє: Артем Блох (Павло Кучінка, 87), Василь Куделко, Сергій Кундрик, Станіслав Котьо, Василь Горскій, Юрій Дрозд, Олександр Бако (Михайло Трухан, 60), Іван Качур, Мирон Гулович (Олексій Хоменко, 52), Дмитро Рацин (Мирослав Бундаш, 78), Анатолій Нурієв.
Тренер – Василь Варга.
 
Бужора: Василь Русин, Дмитро Чубірка, Дмитро Жуков, Іван Костак, Юрій Кохан, Іван Кормош, Володимир Томич, Василь Кормош, Станіслав Кохан, Йосип Бундаш, Мирослав Мудра.
На заміну виходили: Михайло Бізіля, Іван Довгінко, Едуард Шкіря, Мирослав Ломага.
Тренер – Михайло Рацин.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1247 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: