Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Середнє" мінімально переграє "Вільхівці" (ФОТО)
21:57
"Середнє" мінімально переграє "Вільхівці" (ФОТО)
У «мукачівсько-ужгородському» протистоянні перемогли господарі.

Наставник гостей у цій грі вирішив застосувати схему 5-4-1, з трьома захисниками у центрі - Крьока, Кардач і Володимир Товт, і крайніми фулбеками - Волонтир і Міговк. При цьому наситивши середину поля. Попереду грав один Скунзяк, для якого нинішній суперник є не чужим (як і для Крьоки, Роберта Товта та братів Пахомових).

Перша половина гри проходила повністю під контролем середнянців. Тячівці до середини першого тайму практично не доходили до чужих воріт. На 8-ій хвилині Куделко, після подачі кутового, пробив злету з 13 метрів, але над воротами. За мить вже Котьо пробив з 15 метрів, Пунько на місці. На 24-ій хвилині Скунзяк розвернувся і пробив з 20 метрів, Кучінка перевів на кутовий.

На 27-ій хвилині Шольц наносить удар з 18 метрів, кіпер забрав. В атаці у відповідь Скунзяк віддає на Міговка, який з 17 метрів потряс перекладину. Коли вже йшла остання хвилина першого тайму Бобаль змусив на собі сфолити у штрафній Олександра Пахомова, тож арбітр призначає пенальті. Сам Матвій впевнено пробив з позначки – 1:0.

У другому таймі Вільхівці трохи відвели гру від своїх воріт і цілком могли зрівняти рахунок. На 37-ій хвилині Медведєв вивів на ударну позицію Гуловича та Мирон з 18 метрів пробив вище. На 45-ій хвилині Куделко припустився помилки, пропустивши м’яч назад воротарю, в той час як Скунзяк підібрав шкіряного і вийшов сам на сам, але Кучінка виручив. Через дві хвилини львівський легіонер вільхівчан Токар пробивав зі штрафного з 21 метру, воротар грає надійно. На 61-ій хвилині вже Володимир Товт виконав стандарт з 18 метрів, але не влучив у ціль.

Знову наприкінці тайму міг відзначитись Бобаль, який після передачі з флангу від Кундрика, залишився один перед воротами, але пробив головою у руки воротарю.

Підопічні Варги здобувають не легку перемогу і зміцнюють своє становище у групі.
 
 
Арбітр – Іван Грубінка
Асистенти – Мар’яна Сухан, Олександр Абель
Делегат матчу – Василь Козик
 
ФК «Середнє» - ФК «Вільхівці» 1:0
 
Голи: Бобаль, 35 (пен.).
 
Середнє: Павло Кучінка, Сергій Кундрик, Василь Куделко, Станіслав Котьо, Мирон Гулович, Олександр Бако, Іван Качур, Віталій Медведєв, Євген Лукіяник (Олексій Франчук, 36), Річард Шольц (Мирослав Бундаш, 61), Матвій Бобаль.
Запасні: Михайло Костюк, Віталій Трачук.
Тренер – Василь Варга.
 
Вільхівці: Богдан Пунько, Володимир Товт, Володимир Кардач, Михайло Крьока, Павло Волонтир, Михайло Міговк Роберт Товт (Іван Корпош, 58), Денис Пахомов (Євген Келеманик, 61), Олександр Пахомов, Денис Токар, Іван Скунзяк.
Запасний: Ігор Солодовник.
Тренер – Юрій Бучок.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1013 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: