Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Середнє" не помічає "Боржаву" і завойовує срібні медалі
20:02
"Середнє" не помічає "Боржаву" і завойовує срібні медалі
29-го вересня на сільському стадіоні в Середньому однойменна команда приймала гостей із Довгого.

Цей матч був заключним у 18 турі Вищої ліги Закарпаття, який остаточно мав вирішити чи вдасться Середньому зайняти 2-ге місце. Адже якщо б господарі в цій грі перемогли, то не дивлячись на результат матчу свого конкурента «Севлюш», саме футболісти з Ужгородщини посідали друге місце. У цій грі фаворитом зустрічі вважались якраз середнянці, адже «Боржава» займала останнє місце в турнірній таблиці, цей фактор значив, що у гостей надзвичайно мінімальні шанси забрати таке омріяне друге місце в господарів.
 
Враховуючи недільну непогоду, яка була по всій Закарпатській області глядачів на матчі було дуже мало, але це не завадило «Середньому» відповідально підійти до цієї гри і максимально серйозно налаштуватись на гру з аутсайдером. Велике бажання до перемоги у фаворита було помітно з початком стартового свистка арбітра. Адже вже у першій атаці в цьому матчі був відкритий рахунок. На простріл партнера відгукнувся півзахисник господарів Дмитро Рацин, який з 8-ми метрів забив перший гол в цьому матчі на 35-ій секунді.
 
Шалений початок від фаворита. Після забитого голу господарі не бажали зупинятись і намагались чим швидше подвоїти рахунок в матчі. Моменти епізодично виникали у головного голеадора команди Анатолія Нурієва, Олександра Бако та Івана Качура. Але гості також чудово оборонялись та не давали багато вільного ігрового простору середнянцям. Другий м’яч влетів у ворота гостей в середині першого тайму. Анатолій Нурієв відгукнувся на елегантний черпачок від партнера і без проблем забив гол з 5-ти метрів.
 
У другому таймі небагаточисельні вболівальники побачили значно більше голів. Вже за 2 хвилині після початку другої половини гри той таки Анатолій Нурієв оформив дубль, замкнувши навіс з правого флангу.
 
За 10 хвилин Качур вибіг на побачення з голкіпером гостей та без проблем реалізував цей момент. 4:0 на користь «Середнє». І вже стало зрозуміло, що господарі срібні медалі не віддадуть «Севлюшу». Але зупинятись підопічні Василя Варги не бажали. Так на 68-ій хвилині головний плеймейкер команди Бако наважився на дальній постріл і м’яч за допомоги невеличкого рикошету влетів у ворота довжанців.
 
Гольову крапку в цій грі судилось поставити найкращому бомбардиру цьогорічного чемпіонату Закарпаття Анатолію Нурієву. Останній чудово та холоднокровно реалізував вихід віч-на-віч з воротарем гостей.
 
Як підсумок надвпевнена перемога Середнього з рахунком 6:0, яка приносить їм срібні нагороди, а бронза відповідно їде у Виноградів.
 
 
Арбітр: Гарлач І.
Асистенти арбітра: Горгош М. Рогач Я.
Спостерігач арбітражу: Митровський М.
 
ФК «Середнє» Середнє - ФК «Боржава» Довге 6:0
 
Голи: Рацин, 1, Нурієв 21, 47, 72, Качур, 57, Бако, 68.
 
«Середнє»: Блох А, Куделко В, Кундрик С, Котьо С, Горський В, Дрозд Ю, Бако О, Качур І, Гулович М, Рацин Д, Нурієв А.
Запасні: Кучінка П, Трухан М, Бундаш М, Хоменко О, Зийнич П.
 
«Боржава»: Ловбар М, Боднар В, Батрин Я, Ловга В, Дулей І, Симканич В, Якуб М, Бровдій І, Ганчич В, Шандра В, Шандра Я.
Запасні: Керечанин В.
Панченко Артем
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 934 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: