Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Середнє" переграє ужгородців (ФОТО)
23:55
"Середнє" переграє ужгородців (ФОТО)
Діючий чемпіон Зимової першості зазнав першої поразки.

Перед матчем обидві команди мали мінімальні втрати. Місце єдиного нападника у Середнього замість Качура зайняв Бундаш, а замість Кундрика вийшов Котьо. В Ужгорода дебютував Іван Ковач та Крістіан Кізман.
 
На правах господаря середнянці одразу ж створили декілька хороших нагод, одна з яких стала результативною. Бундаш подав з кута поля, Мудра у верховій боротьбі із захисником пробив головою, а Котьо підправив політ м’яча перед воротарем – 1:0.
 
Та попри кращий контроль м’яча розвинути свій успіх підопічні Варги не зуміли. Натомість ужгородці в середині тайму почали загрожувати воротам Блоха. Дуран подав корнер і Міклош пробив головою, воротар відбив та Соскида був першим на добиванні та Котьо вибив м’яч з лінії воріт. Галик пробив з 20 метрів, але вище. Мунтарі віддав на Міклоша, Олександр продовжив на Галика, який на швидкості увійшов у штрафну, обійшов воротаря, але відпустив м’яч і втратив нагоду пробити.
 
Бундаш добряче приклався з штрафного з правого флангу та Блох витяг круглого з-під перекладини. Далі Бундаш асистував Мудрі. який пробив з 14 метрів, але не точно. Після прострілу з флангу Рацин пробив з 10 метрів, Жентичко відбив на лінії чи то плечем, чи рукою. Під кінець першої половини зустрічі Мунтарі вивів Соскиду на ударну позицію і Руслан з 12 метрів влучив у ближню стійку.
 
У другому таймі гості практично не загрожували воротам Середнього. Оснонві події розгортались на половині поля ужгородців. Юрій Дрозд прострілив з флангу і Нурієв пробивав з семи метрів, але не точно. Бундаш вистрілив з 20 метрів, Сидоренко забрав. Нурієв віддав на Рацина, який пробив з 10 метрів, воротар грає надійно. За мить вже сам Нурієв б’є з 20 метрів, повз ворота.
 
На 58-й хвилині господарі швидко розіграли стандарт в центрі поля, перевели атаку на лівий край, де Шведюк віддав на Гуловича і Мирон реалізував вихід сам на сам – 2:0.
 
Підопічні Василя Варги завдяки двом голам захисників здобувають чергову перемогу у Зимовій першості і готуються до виноградарського дербі з Бобовищем. Ужгород проходить в одну восьму з другого місця, де зустрінеться з Ф.Медвідя з Нового Давидкова.
 
 
Арбітр – Вадим Запрутняк
Асистенти – Денис Дудаш, Ігор Гарлач
Делегат матчу – Михайло Митровський
 
смт Середнє, глядачів 300
 
ФК «Середнє» - ФК «Ужгород» 2:0
 
Голи: Котьо, 6, Гулович, 58.
 
Середнє: Павло Кучінка, Станіслав Котьо, Василь Куделко, Юрій Дрозд, Мирон Гулович, Олексій-Павло Шведюк, Дмитро Рацин, Василь Горський, Мирослав Мудра (Ярослав Горзов, 44), Мирослав Бундаш.
Запасні: Михайло Костюк.
Тренер – Василь Варга.
 
Ужгород: Артем Блох (Владислав Сидоренко, 36), Іван Варваринець, Вячеслав Пінковський, Майкл Чукума, Іван Жентичка, Іван Ковач, Саіду Мунтарі, Олександр Міклош, Богдан Галик (Ммакама Кінгслі, 44), Володимир Дуран (Крістіан Кізман, 69), Руслан Соскида.
Запасні: Ерік Гречка.
Тренер – Іван Шанта.
 
Попередження: Нурієв, 23, Горський, 51 – Мунтарі, 64.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1665 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: